Ново разследване срещу Габриела Медарова, която помля 10 коли в Пловдив


Ново разследване срещу Габриела Медарова, която помля 10 коли в Пловдив
Снимка: бТВ
14 Май 2018, Понеделник


Този път тя нападнала девойка в дискотека и, без никаква причина, й счупила носа

Автор: Янко Крумов

Само месец, след като удари 10 паркирани автомобила (след употреба на алкохол и канабис), 21-годишната Габриела Медарова се забърка в нов инцидент. Полицията разследва младата жена за нанасяне на юмручен удар в лицето на непознато момиче.

Инцидентът е станал в нощен клуб отново в Пловдив.

В ранните часове на 10 май Катя Андреева празнувала рождения си ден в музикален клуб. Малко преди да си тръгне, 21-годишната студентка е съборена с юмручен удар в лицето от непозната жена.

„Около 3 ч. с моя приятелка отидохме до тоалетните, точно преди да си тръгнем. След което аз стоях отпред пред огледалото. Изчаквах моята приятелка. В този момент се отвори вратата на една от тоалетните – излязоха момче и момиче. И в този момент, в който виждам как излизат, срещу мен една ръка – с татуси, момиче ме удря с юмрук, и аз просто цялата в кръв. Само чух момчето как казва: „Какво направи?” Други хора в тоалетната, пак момче и момиче, ми помогнаха веднага, защото аз бях на земята, започнаха да ме свестяват”, разказва Катя Андреева пред бТВ тази сутрин.

Свидетелите на инцидента и охранителите са разпознали нападателката – Габриела Медарова.

Катя е прекарала в болница, а полицията е започнала разследване. По думите на потърпевшата, Габриела Медарова казала пред полицията, че ударила момичето с вратата, без да иска. Което няма как да стане, тъй като вратите се отварят навътре, не навън, казва Катя, която твърдо е решена да съди Медарова.

Само преди 3 седмици Габриела Медарова се разплака в съда и се разкайваше за пометените от нея паркирани автомобили. В съда родителите й твърдяха, че била добро момиче, че не употребявала алкохол и наркотици.

Медарова беше освободена от ареста срещу гаранция. Първоначално гаранцията беше 20 хил. лв., но след обжалване беше намалена на 5 хил. лв.


В категории: Новини , Разследвания

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки