Прокуратурата в Пловдив проверява инцидента с възрастната жена в Пловдив


Прокуратурата в Пловдив проверява инцидента с възрастната жена в Пловдив
Снимка: Нова ТВ
14 Май 2018, Понеделник


73-годишната Стоянка Вътова твърди, че я е нападнал бивш депутат на ГЕРБ, той отрича

Автор: Янко Крумов

Районна прокуратура-Пловдив наблюдава проверка, образувана по повод възникнал инцидент на паркинга пред заведение „Вижън“ в гр. Пловдив на 10 май. Преписката е била образувана по повод съобщение от спешен кабинет на УМБАЛ „Св. Георги“ по повод извършен преглед на пациент - възрастна жена – Стоянка Вътова от Пловдив, която е съобщила, че е пострадала от побой.

В хода на предварителната проверка към настоящия момент са събрани изключително противоречиви данни относно инцидента, включително дали Вътова е била удряна и блъскана с автомобил.

Стоянка Вътова е отказала да дава обяснения по преписката, основавайки се на здравословното си състояние, като при проведена беседа със служители на полицията е заявила, че непознат за нея мъж й нанесъл удар с ръка в областта на тила след спор за паркомясто пред заведението.

Съгласно сведения от очевидци, спорът е възникнал около 14.00 часа, след което Вътова и още две лица, установени в хода на проверката, са извършвали разтоварни дейности до 17.00 часа. В последствие Вътова е била откарана в спешен кабинет, където й е бил извършен преглед.

При проведена беседа от водещия проверката с дежурен лекар, последният е заявил, че състоянието на Вътова е стабилно и не се предвижда специфично лечение или интервенция.

По преписката предстои установяване и беседи с очевидци на инцидента и изясняване на здравословното състояние на Стоянка Вътова. 

73-годишна жена твърди, че е била бита от бившия депутат от ГЕРБ Константин Язов заради паркомясто в Пловдив.


Константин Язов   Снимка: бТВ

Язов обаче отрича да е употребявал физическо насилие. "Това, което казват, не е верно! Аз искрено се надявам това да не е някаква схема за изнудване и материално облагодетелстване", каза вчера бившият депутат.



В категории: Новини , Разследвания

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки