ГЕРБ ще подкрепят вицепремиера Валери Симеонов за закона за хазарта


ГЕРБ ще подкрепят вицепремиера Валери Симеонов за закона за хазарта
10 Май 2018, Четвъртък


Това стана ясно след срещата на лидера на НФСБ със заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов в НС

Автор: Десант

ГЕРБ ще подкрепят вицепремиера по икономическата и демографска политика Валери Симеонов за закона за хазарта. Това стана ясно след срещата на лидера на НФСБ със заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов в НС.

Управляващите са категорични, че хазартът се превръща в епидемия сред подрастващите и лицата с по-нисък социален статус.

За пушенето обаче герберите не отстъпват и искат забраната да остане. По други идеи на Валери Симеонов ГЕРБ са отворени за дискусии.

По отношение на преместваемите обекти самият вицепремиер каза, че юристите на ГЕРБ и на правителството през следващите дни ще преценят дали предложението на националистите може да бъде подкрепено. Партията на Бойко Борисов и „Обединени патриоти” ще работят заедно, за да бъдат прокарани до края на годината законови промени, свързани с апартхотелите.

Валери Симеонов оценява позицията на ГЕРБ по забраната за тютюнопушенето. 

Няма недоразумение и в ОП, добави той. Вътрешнокоалиционните въпроси ще си ги решаваме помежду си, а не пред медиите, отсече Симеонов и добави, че управлението на страната е стабилно.

За разминаването по законите за вероизповеданията нямало пречка и двата проекта да минат и между първо и второ четене да се прецизират текстовете. А дали скърца коалицията, Валери Симеонов посочи: "Каруцата скърца, защото върви". Различията, които има между отделните партии, няма да съборят властта, категоричен е вицепремиерът. 



В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки