В ерата на ЧЕЗ една българка се чувства като в средните векове


В ерата на ЧЕЗ една българка се чувства като  в средните векове
08 Май 2018, Вторник


Вижте защо софиянката Нели Стефанова обикаляла по празниците из дома си... със свещ в ръка

Автор: Десант

„Чувствам се като героиня от исторически сериал за средновековието, когато се разнасям със свещ до тоалетната“ - това написа в писмо до редакцията столичанката Нели Стефанова, живееща в жк „Люлин“ 6. Жената се възмущава, че току-що отминалите празнични дни са й били вгорчени от периодичното спиране на тока, доставян в София от ЧЕЗ-България.

„Проблемите в нашия район не са от вчера, а са силно хронифицирана изява на некадърност и/или безхаберие“ – изтъква тя и се чуди неразбиращо как за толкова години отлично платените специалисти на електроразпределителното дружество не са намерили решение за тях.

В седмицата преди празниците техници на ЧЕЗ подменили електромерите в квартала, за което живущите в него били уведомени ултимативно с разлепени по входните врати набързо надраскани бележки. Екипите на дружеството така и не спазили нито часовете, нито дори дните, указани в тях.

Затова пък токът бива спиран когато му хрумне неизвестно кому, като празничната кулминация на прекъсването на електричеството буквално прехвърлила ръба на чашата

Такова отношение към редовни клиенти според мен е недопустимо дори и за монополист“ –  категорична е Стефанова, която споделя, че редовно си плаща сметките към фирмата и смята, че клиентите й заслужават по-коректно отношение.

„Възмущението ми, че няма такава реципрочност налице, вече премина здравословните граници. Смятам, че ми дължите обезщетение както за материалните, така и за моралните щети, които вашата некомпетентна работа ми нанася“ – обръща се тя в писмото си към ръководството на ЧЕЗ-България, като заявява готовност да направи подписка и да търси обезщетение по съдебен път.


В категории: Новини , Репортажи

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки