18-годишен блъсна кола, пълна с непълнолетни


18-годишен блъсна кола, пълна с непълнолетни
Снимка: БНР
05 Май 2018, Събота


Автомобилът е с варненска регистрация, движел се е в посока от Шумен за Бургас, съобщават от МВР

Автор: Десант

18-годишен шофьор е катастрофирал с кола, в която возел още петима души, четирима от които - непълнолетни, съобщават от МВР.

Сигнал за пътния инцидент, станал малко преди разклона за село Кълново, бил получен преди 09:30 часа тази сутрин. Насочените към мястото екипи на пътна полиция и спешна помощ установили, че е катастрофирал 18-годишен водач на кола с варненска регистрация, който се движил в посока от Шумен към Бургас.

По първоначални данни той е загубил контрол над автомобила, след поднасяне се е ударил в крайпътната мантинела вляво, а след удара колата се е върнала вдясно на пътя по посоката на движението си.

По същото време през този участък минавал с личната си кола полицейски служител, който не бил на работа. Виждайки, че има пострадал пътник, полицаят го натоварил на автомобила си и го откарал до болницата в Шумен. Останалите пътници също били прегледани от медицински екипи.

Няма информация за сериозно пострадали. Водачът е тестван за алкохол, пробата му е отрицателна.

Работата по изясняване на причините, довели до инцидента продължава. Мястото на произшествието временно се регулира от полицейски екипи.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки