„Различната България“ ще гостува на фестивала „Семе българско"


„Различната България“ ще гостува на фестивала „Семе българско"
Снимка: Асен Великов
02 Май 2018, Сряда


В снимките от изложбата фотографът Асен Великов е запечатал красотата и разнообразието на българския фолклор

Автор: Десант

Снимките на фотографа Асен Великов, запечатали красотата и разнообразието на българския фолклор, ще пренесат посетителите на Петия национален фестивал „Семе българско“ в една реалност с прекрасните си разкази за любов, семейни ценности и традиции.

Това ще разкрие фотоизложбата „Различната България“ по време на събора, който ще се проведе на 12 и 13 май в севлиевския парк „Казармите“.

Асен Великов живо се интересува от разнообразието на българските носии, от техните регионални особености и от символиката на българските шевици. 

„Винаги съм се стремял да запечатам красотата около мен. Тя не е само в красивите ни деца, моми и момци, не е и само в красивите дрехи, в които и чрез които всеки се стреми да изглежда прекрасно. Красотата е в отношенията, в чувствата, в докосванията, целувките, ако щете. Има радостни общувания, народни хора, песни, близост, топлина“, споделя фотографът пред gabrovonews.bg.

Медията изтъква, че ловецът на мигове с несломим български дух Асен Великов се обявява в защита на българщината. Той е убеден, че България ще пребъде, докато има истински българи и фестивали като „Семе българско“.


В категории: Новини , Традиции

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки