Втори случай на жестоко убийство на българка в чужбина


Втори случай на жестоко убийство на българка в чужбина
26 Април 2018, Четвъртък


В рамките на 3 дни бяха открити телата на Николина Маринова в Сицилия и на друга жена, убита в полския град Слубице

Автор: Янко Крумов

След случая с 30-годишната Николина Маринова, чието тяло беше открито на 22 април захвърлено до плажа на сицилианския град Катания „Ла Плая", чуждите медии съобщават за още един - този път в полския граничен град Слубице.

Общото между двата случая, че и двете жени са млади, работили са като проститутки. Характерна е и бруталността, с която им е отнет живота.

За бруталното убийство в Слубице съобщава немското издание focus.de, цитирано от „24 часа". По тялото на жената са открити множество рани от нож, като не е известно дали убийството е извършено от един човек, пише медията.

Според полското издание "Газета Лобуска" трупът бил с 16 прободни рани. Освен това изданието съобщава, че жената е била открита с прерязано гърло. Престъплението е било извършено между 16,30 и 17,30 часа на 19 април, което означава 3 дни преди убийството на Маринова.

Полската полиция търси свидетели на криминалното деяние.

Медиите информират, че в граничното градче проститутките са предимно от България, Румъния и Полша. Техни най-редовни клиенти са тираджии, които също са от Източна Европа.

В местните медии се тиражира именно версията, че българката може да е убита от неин клиент. Такава беше и огласената основна версия за убийството на Маринова.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки