Форум за храни и напитки в туристическия бранш започва в Слънчев бряг


Форум за храни и напитки в туристическия бранш започва в Слънчев бряг
Снимка: Архив.hnt-bg.com
23 Април 2018, Понеделник


Ще бъде представен широк спектър от най-големите световни брандове до специфични регионални производства, биохрани и бионапитки

Автор: Десант

140 фирми на 125 щанда, над 450 търговски марки, над 4500 артикула, 58 фирми, които ще готвят и ще представят изделията си за дегустация на място. Това очаква посетителите на 16-то поред издание на „Храни и напитки за туризма и съпътстваща индустрия“.

Форумът се е наложил като ефективна платформа за срещи на бизнес партньорите в областта на туристическото хранене.

Събитието ще представи целия спектър на хранително-вкусовата индустрия - от най-големите световни брандове до специфични регионални производства, биохрани и бионапитки.

То ще се състои на 26 април, четвъртък в хотел "РИУ Хелиос парадайз" в к.к. Слънчев бряг,  от 11 до 16 ч.

Вече 16 години „Храни и напитки за туризма и съпътстваща индустрия“ доказва своята ефективност като среща на стратегически бизнес партньори: производители и търговци от сферата на хранителната индустрия и представители на туристическия бранш.

От създаването си, стремейки се да бъде най-добрата платформа за бизнес контакти в навечерието на туристическия сезон, събитието се развива, добавя нови активности, с цел да отговори на изискванията на изложителите и посетителите.

С всяка изминала година броят на фирмите, които желаят да презентират своите продукти и услуги нараства, което за пореден път доказва, че вкусната и качествена храна е един от най-силните аргументи на родния туристически бранш.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки