Зловещо убийство в момчилградското село Кременец


Зловещо убийство в момчилградското село Кременец
Сателитна карта: Гугъл
21 Април 2018, Събота


48-годишен мъж е с психически отклонения ударил фатално старица няколко пъти по главата с брадва

Автор: Десант

Полицията в Момчилград разследва жестоко убийство в Кременец. Сигнал за намерена мъртва 77-годишна жена в момчилградското село е подаден тази сутрин на тел.112 в 10.30 часа, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.

На мястото на произшествието незабавно са пристигнали директорът на ОД на МВР-Кърджали старши комисар Венцислав Момчилов, окръжният прокурор Желязко Стефанов, прокурор Бонка Василева, разследващ полицай и дежурна оперативна група за извършване на оглед. По трупа на възрастната жена били открити следи от насилие.

При организираните издирвателни действия е задържан 48-годишен мъж от същото село. Той се заключил в къщата си, заплашвайки, че ще се самоубие. За извеждането от дома му е изпратено специализираното тактическо звено за бързи действия на РУ-Кърджали. Операцията е приключила за минути и мъжът е задържан за срок до 24 часа в РУ-Момчилград.

Образувано е досъдебно производство за убийство по особено мъчителен начин - старицата била ударена няколко пъти с брадва по главата.

Работата по случая продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура в Кърджали.

48-годишният убиец е с психически отклонения, лекуван е в Психиатрична клиника, разкриват пред 24rodopi.com местни жители.

Селото е почти обезлюдено. На последните местни избори кметът там бе избран само с 8 гласа.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки