Драмата с парите за билетите за отменения концерт на "Смоуки" в Бургас продължава


Драмата с парите за билетите за отменения концерт на "Смоуки" в Бургас продължава
19 Април 2018, Четвъртък


Опитите на бургаския омбудсман да уреди въпроса удариха на камък

Автор: Десант

Преди близо месец Бургас бе разтърсен от вълна на недоволство по повод отменения концерт на група „Смоуки” в морския град и невърнатите суми за продадените билети.

На 14 март, в отговор на запитване от бургаския омбудсман Тодор Стамболиев организаторите на концерта - „Ливлов“ ООД, го уверяват, че в момента дружеството е в процес на финализиране и уточняване на финансовите отношения с „Тикет про България“ ЕООД, по подписания между тях договор. Те се ангажират в разумен срок да бъдат възстановени всички суми по закупени билети за отменения концерт на „Смоуки”, който трябваше да се състои на 9 февруари.

Но ето че на 19 април омбудсманът получава ново уведомление от "Ливлов", от което става ясно, че двете дружества не са постигнали съгласие и не са уредили финансовите си взаимоотношения.

В уведомлението се твърди, че закупилите билети имат касова бележка за сумата, на която е отбелязана като издател фирмата  „Тикат про България“ ЕООД, и съветват лицата, които са закупили билети, да си потърсят парите от това дружество.

"За съжаление, при липса на доброволно възстановяване на сумите, ще трябва да се търси съдебна защита, а тя предполага повече разходи от стойността на билетите", констатира Тодор Стамболиев в изпратено до медиите съобщение.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки