Валери Симеонов откри дискусия за въздействието на европейското земеделие върху лова и опазването на дивата природа


Валери Симеонов откри дискусия за въздействието на европейското земеделие върху лова и опазването на дивата природа
17 Април 2018, Вторник


Конференцията е организирана като част от ежегодната среща на борда на Федерацията на ловните асоциации в Европейския съюз (FACE), която се състои в България за първи път

Автор: Десант

Вицепремиерът по икономическата и демографска политика и лидер на "Национален фронт за спасение на България" (НФСБ) откри дискусия на тема „Въздействието на европейското земеделие върху лова и опазването на дивата природа".

Конференцията е организирана като част от ежегодната среща на борда на Федерацията на ловните асоциации в Европейския съюз (FACE), която се състои в България за първи път.

Фокусът на форума е поставен върху Общата селскостопанска политика (ОСП) на ЕС и мерките, необходими за подобряването на биологичното разнообразие и в частност на дивечовите запаси в Европа.

Срещата на борда на FACE се състои веднъж годишно в различни държави с цел обсъждане и решаване на наболели проблеми и обмяна на опит между ловните общности в Европа.

Домакин на събитието е Националното ловно-рибарско сдружение – „Съюз на ловците и риболовците в България“ (НЛРС-СЛРБ), което чества 120-годишен юбилей от създаването си.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки