Агресивен ротвайлер нахапа 6-годишно дете


Агресивен ротвайлер нахапа 6-годишно дете
10 Април 2018, Вторник


Нападението е записано от видеокамерите на софийското училище. За подобен инцидент съобщиха и от областната дирекция на МВР в Перник


Нападение на агресивен ротвайлер помрачи вчерашния празничен ден за 6-годишно момче и родителите му. Детето е било нахапано от едрото куче в двора на столичното 121 СУ.

Сигналът за инцидента е подаден около 18,30 часа на 9 април. Според свидетели кучето било без намордник из двора и родители на няколко пъти правили забележка на мъжете, които го разхождали. Те обаче не направили нищо и така се стигнало до нападението.

Детето е в болница без опасност за живота, като при нужда с него ще работи психолог. Баща му се е опитал да го спаси и е наръгал животното с остър предмет. Ротвайлерът е жив, откаран е във ветеринарна клиника и към момента не е ясно дали ще бъде приспан.

Арестувани са собственикът на кучето, както и човекът, който го е разхождал. Към момента не са им повдигнати обвинения, но се води досъдебно производство за недостатъчен упражнен контрол над животното.

Нападението е записано и от видеокамерите на училището.

За подобен инцидент съобщиха и от областната дирекция на МВР в Перник.

Едро куче от породата кангал ухапало 68-годишна жена на ул. "Хавана" в Перник. То прескочило оградата и нахапало жертвата.

Пострадала е с разкъсни рани в областта на дясното рамо. Образувано е досъдебно производство по случая.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки