Мотосезонът тръгна със смъртта на двама мотористи


Мотосезонът тръгна със смъртта на двама мотористи
Снимка: Дарик
31 Март 2018, Събота


Трети се отърва с множество наранявания

Автор: Десант

Днес официално стартира мотосезона, но още преди шествието на рокерите се случиха няколко трагични инцидента, при които загинаха двама мотористи, а друг бе сериозно ранен.

39-годишен мъж загина на място след като се блъсна фатално в паркиран автомобил в района на полиграфията в Пловдив. Сигналът за инцидента е подаден към 9:10 ч.

Моторист предизвика и друг инцидент в областта. Произшествието е станало 9:50 ч. на пътя между Асеновград и Бачково, съобщиха от полицията.

Мотоциклет "Сузуки" със старозагорска регистрация навлиза в насрещната лента и се блъска в автомобил "Рено". 38-годишният мъж е откаран в болница с множество наранявания.

Смърт на моторист почерни и пътя Русе - Бяла. Инцидентът е станал тази сутрин в района на Мидата, съобщи Дарик, позовавайки се на пътуващи по главния път. Причините за катастрофата се изясняват.

Около 15 хиляди души се събраха по-късно днес за откриването мотосезона пред храм паметника "Св. Александър Невски" в София. Инициативата се провежда за 11-та поредна година.

По програма откриването трябваше да бъде миналата седмица, но заради влошените метеорологични условия то беше отложено за днес.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки