НФСБ откри официално новата си централа на столичната ул. "Раковски" 134


НФСБ откри официално новата си централа на столичната ул. "Раковски" 134
Снимки: БТА и Пресцентър на НФСБ
29 Март 2018, Четвъртък


„Надявам се да успеем да върнем поне част от надеждите, които хората имаха в зората на демокрацията", заяви лидерът на патриотичната формация Валери Симеонов

Автор: Десант

Вицепремиерът Валери Симеонов даде първия си брифинг в новата централа на своята партия - НФСБ, в легендарната сграда на СДС на столичната ул. "Раковски" 134.

При официалното й откриване днес беше отслужена литургия, офисите бяха осветени и прозвуча „Многая лета", съобщи БТА.



На церемонията присъства цялото ръководство на политическата сила – заместник-председателите на НФСБ Данчо Хаджиев, Валентин Касабов и Борис Ячев, народните представители Славчо Атанасов, Христиан Митев, Йордан Апостолов, Георги Колев, Росен Живков, активисти и симпатизанти на Националния фронт.

„Дай боже, да бъдем на нивото на нашите възрожденци, от които сме се учили и които са ни пътеводна звезда по отношение на нашата всеотдайна работа. Ние ще бъдем верни на техните завети, на нашия духовен учител Николай Хайтов и аз съм сигурен, че оттук нататък от тези помещения ще тръгнат изключително много полезни и важни за България дела“, коментира лидерът на НФСБ Валери Симеонов.



„Надявам се да успеем да върнем поне част от надеждите, които хората имаха в зората на демокрацията", каза той, като отбеляза, че е съпричастен към създаването на СДС, което дълги години бе стопанин на емблематичната сграда.

Той отрече да имат разговори за общи действия със СДС в бъдеще, но не изключи такава възможност.

„Със СДС имаме сградно съжителство, нямаме домсъвет", коментира вицепремиерът и обясни, че затова е поканил Божидар Лукарски на откриването на новата централа.

От своя страна, лидерът на сините коментира, че СДС остава в легендарната сграда под наем, благодарение на неправителствени организации, и изрази надежда с НФСБ да съжителстват мирно и ползотворно.



Припомняме, че НФСБ никога досега не е ползвала държавни имоти. Партията доскоро се помещаваше в частен имот на свободен наем, въпреки че на изборите през май 2013 г. патриотимната формация постигна резултат от 3,7%.

Помещавайки се вече на 3-тия и 4-тия етаж на знаковата сграда в центъра на столицата, НФСБ ще има условия да развива още по-добре дейността си.

След тържественото откриване ръководството на НФСБ даде първата си пресконференция на „Раковски“ 134.




В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки