За два месеца в пернишката „Топлофикация" имало 17 аварии


За два месеца в пернишката „Топлофикация" имало 17 аварии
28 Март 2018, Сряда


За последната вина имал запален кабел от външен консуматор, заради което от дружеството подадоха сигнал до прокуратурата

Автор: Десант

„Топлофикация“ – Перник е подала сигнал до прокуратурата за голямата авария, възникнала в резултат на пожар на 19 февруари. Това съобщи на пресконференция изпълнителният директор на дружеството Любомир Спасов.

По думите му, дружеството е претърпяло щети за около 300 000 лв. Аварията, която остави на студено перничани за повече от две седмици, не е причинена от съоръжение на „Топлофикация“, а е привнесена отвън – запален е кабел на външен консуматор, предаде БТА, цитирайки думите на Спасов.

При проверката на дружеството, направена от КЕВР за периода от 1 януари до 27 февруари, са констатирани общо 17 аварии на топлопреносната мрежаза първите два месеца на годината. Всички те са били отстранени до 48 часа. Направени са и седем превключвания на основни съоръжения.

Все още в в пернишката "Топлофикация" не са получили констативния протокол от проверката на Министерството на енергетиката.


В категории: Новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
въпроси
28.03.2018 16:16:39
0
0
"Дефицитът на работна ръка се усеща все по-силно в България, включително поради задълбочаващата се демографска криза. " Д. Веле.
Упражнения по икономическа... риторика.
Проблемът явно е, че ... са мафия! Не може един бизнес - тези неща с проблемите по сигурността!!! Сигурно ... не си правят точните, или приблизително точните обзори, или им се губят ... по причини на колониалното образование, от съветите...И че за толкова години - не се интересуват, не навлизат в това Наследство!!! т.е нещата се управляват Абсолютно - по някакви неикономически, нелогически, на Нормалния и Здравия разум неща. За хора с претенции за Сложна мисъл, организация и морални и художествени европейски (български) хармонизации/хармонизация!
Никакво законодателство, никакви синдикати.... и т.н... и кой воновен? " българите", разбира се. те са работодателите... Какви работодатели, като всичките тези неща са, базови!, по сигурностите! вкл. новините-лъжи!!! Терминология и т.н. Мързеливци!!! Защо не финансират дискусии, си зададт въпросите? търсят отговори, са активни??? И какво - срещу Европа ли ще съществуват???
Освен това, в информациите, обръщението, стокообмена на новини и т.н... Понеже в България колко? 85%- 80% от икономиката и всичко останало е "преформатирано", контекстът е съвсем различен на всякакви преписани "риторики", (макар и да използват еднакви думи) да си правим новините, и емоционално-вулгарното, обезценяващо, комерсиално "търсенето и предлагането". Нали?
Къде са парите? Също??? Къде са въпросите?
1
Приятел на България
28.03.2018 07:57:57
0
0
Съюзничката на България, тоест Унгария (уж русофилска страна) е взела решение да изгони руски дипломат. Вие защо не го направите?
А и "Македония", тоест БЮРМ направи същото, докато България и Гърция не.
"Македонското" правителство очевидно иска подкрепа от Запада против Гърция, а и срещу България. Най-вероятно представителите му ще кажат на западняците, американски и европейски: вижте колко лоялни сме ние към вас докато лошите Гърция и България са толкова про-руски настроени. Помогнете ни срещу тези 2 държави!
Този вид на пропаганда отдавна и много пъти е използван от Румъния против България, а може би и против Гърция. С какъв успех, не знам.
Например, при случая с натиска над България да затвори реакторите на АЕЦ Козлодуй.
Например, при случая с натиска над България да затвори реакторите на АЕЦ Козлодуй. Истинско е че там интересите на някои страни от Запада съвпадаха с румънските, така че не моога да кажа с какъв успех румънците използват този пропаганден "аргумент" против България.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки