Михаил Белчев ще е „На концерт в сряда" в бургаското музикално училище


Михаил Белчев ще е „На концерт в сряда" в бургаското музикално училище
27 Март 2018, Вторник


Концертът „И утре е ден” е с вход свободен

Автор: Десант

Михаил Белчев – авторът на стихове, по които са композирани едни от най-хубавите български песни, ще бъде гост в поредното издание на „На концерт в сряда” в Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров” в Бургас.

Той е от онези поети, които не се нуждаят от специално представяне. Музикантът е написал или музиката, или текста, а понякога и двете, на песни, които завинаги ще останат вечни български хитове. 

Публиката в морския град ще се наслади на изпълнението на любимите на няколко поколения „По първи петли”, „Булевардът”, „Не  остарявай любов”,  „Безсъница”,  „Докога”, „Моя любов” и др.

Михаил Белчев, който облече във великолепна поезия стотици хитове от златната естрадна класика и дари носталгичния си глас, за да превърне в песни част от най-силните стихове на много български поети, ще бъде на сцената заедно със съпругата си Кристина и синът Константин.

Концертът „И утре е ден” се осъществява в рамките на проект „На концерт в сряда”, тази сряда 28 март от 18 часа в Концертна зала на бургаското музикално училище. Входът е свободен.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки