Фискални бонове за 157 милиона лева играят за награда от 50 000 лева


Фискални бонове  за 157 милиона лева играят за награда от 50 000 лева
26 Март 2018, Понеделник


Лотарията на НАП с касови бележки събра над 4500 последователи във Фейсбук

Автор: Десант

Фискални бонове за близо 11 милиона лева, регистрирани до този момент само от град Бургас, участват в надпреварата за 50 000 лв. – голямата награда във втория сезон на Лотарията с касови бележки на Националната агенция за приходите. Общият брой на регистрираните досега от морския град касови бележки надхвърля 700 000.

В национален мащаб  в надпреварата участват над 11 милиона касови бележки на обща стойност 157 млн.лв. Средно за шестте месеца от началото на Лотарията един участник регистрира по около 200 касови бележки.

Лотарията с касови бележки набира популярност и в социалната мрежа Фейсбук. Там страницата на играта - https://www.facebook.com/kasovbon, има близо 4500 последователи и 4130 харесвания от регистрирани потребители. Над ¼ от феновете на Лотарията във Фейсбук са от столицата, а 75% - са жени.

Следващата седмична награда ще бъде изтеглена на 2 април в сутрешния блок на bTV, малко преди 9,00 ч. Късметлията ще получи чисто нов таблет с впечатляващи показатели и две камери. Четвъртата месечна награда, която е 2000 лв., ще бъде изтеглена на 16 април, отново в ефира на bTV.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – http://www.kasovbon.bg.

Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки