7-годишно българче, танцувало в шоуто на Нешка Робева, покори световен моден подиум в Москва


7-годишно българче, танцувало в шоуто на Нешка Робева, покори световен моден подиум в Москва
Снимки: Фейсбук
20 Март 2018, Вторник


По бащина линия Елизбет-Амитис Абдулджалил е правнучка на последния сирийски крал 

Автор: Десант

От 10 до 15 март в Москва се състоя Седмицата на висшата мода „Mercedes-Benz Fashion Week Russia“ – едно от най-знаковите светски събития в световен мащаб. Пред 1200 журналисти от цял свят, над 100 представени дизайнери и 30 хиляди посетители дефилираха най-изявените световни модели. Сред тя бе и малката Елизабет-Амитис Абдулджалил, която представи единственото българско участие на елитния форум за висша мода.

7-годишното българче бе избрано за лице на колекцията на известната дизайнерка Кристина Кибовская, която е лауреат на няколко конкурса за дизайнери и облича много от звездите на популярната музика. Тазгодишната ѝ колекция пресъздава приказна реалност и вечната тема за красивата принцеса и принца на сърцето ѝ.

Елизбат - Амитис дефилира в 4 ревюта на 25 метровия подиум - с 2 излизания с официални тоалети, едно дефиле в спортна колекция ART & FASHION BY KRISTINA KIBOVSKAYA и дефиле на CHOUPETTЕ.

Припомняме, че при предишните си визити в Москва през 2016 г. и 2017 г., в рамките на международния детски фестивал „Prince and Princess of the Universe“, Елизабет и двата пъти беше победител в своята възрастова категория и спечели титлата “Baby Princess of the Universe”.

Елизбет-Амитис Абдулджалил е правнучка на последния сирийски крал по бащина линия.

Въпреки крехката си възраст, тя е донесла на България множество призове и медали от световни конкурси в Русия, Турция, Чехия и България. Участвала е в балетни постановки, както и в представления на Нешка Робева.




В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки