При акция на ГДБОП във Видин: Петима задържани за източване на еврофондове


При акция на ГДБОП във Видин: Петима задържани за източване на еврофондове
13 Март 2018, Вторник


Разбита е престъпна група, в хода на операцията са иззети компютърни системи, оптични носители на информация, банкови и счетоводни документи, множество дебитни карти и др.

Автор: Десант

Под ръководството и наблюдението на Специализираната прокуратура, екипи на ГДБОП и Дирекция „Жандармерия“ проведоха операция във Видинския квартал „Нов път“. Образувано е досъдебно производство.

Предметът му е избягване на плащане на ДДС и неправомерно усвояване на средства от еврофондове не по предназначение.

В хода на операцията са иззети компютърни системи, оптични носители на информация, банкови и счетоводни документи, множество дебитни карти, които не са при титулярите, електронни подписи и чепати на липсващи търговци, касови апарати и др. Ще бъдат назначени експертизи.

В хода на операцията са задържани общо петима на територията на Видин, Варна и София.

Предстои презициране на събрания доказателствен материал с оглед привличането в качеството на обвиняеми в организирана престъпна група.


В категории: Новини , Разследвания

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
ANITA GERARD
15.03.2018 03:41:42
0
0
заем! заем! кредит!!!Търсите ли за почтен и акредитирани частен заем компания, която предоставя заеми за живота възможност.Ние предлагаме всички видове кредити в много бързо и лесен начин, лични заеми, кола заеми, ипотечни кредити, Студентски кредити, бизнес кредити, инвестиционни кредити, дълг консолидация и много повече.Са били отхвърлени от банки и други финансови институции?Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека? Не изглеждат повече като ние сме тук, за да направи всичките си финансови проблеми е нещо от миналото.Ние да кредитира средства на лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2 %.Няма осигурителен номер се изисква и не кредитна проверка изисква, 100 % гарантирана.Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждни и поддържащо помощ и ние ще се радваме да ви предложим един заем.След това ни изпратете имейл на: (anitagerardloanfirm@gmail.com) да кандидатстват за заем
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки