Руснаци: „Молодец Валерий! Молодец Симеонов!“


Руснаци: „Молодец Валерий! Молодец Симеонов!“
09 Март 2018, Петък


Вицепремиерът получи неочаквана подкрепа от Русия за изказването си за патриарх Кирил

Автор: Дина Харизанова

„Молодец Валерий!“, „Молодец Симеонов!“, „Симеонов – мужчина!“ - в този дух се сипят коментари под публикациите в руските електронни медии по повод изявлението на вицепремиера Валери Симеонов от 7 март, че патриарх Кирил е агент на КГБ и „цигарен митрополит“ и няма право да казва на България кое и какво е правилно да прави.

Коментарите на руснаците са показателни за това как руският патриарх е възприеман в родината си. Мненията на четящите новините в руския интернет са в неочаквана подкрепа за стореното от лидера на НФСБ.

Нашето душевно благодаря на В. Симеонов за прозорливостта и искреността“ - пише потребител в глобалната информационна мрежа.

„Москали (обидно прозвище по отношение на руснаците и жителите на Москва, употребявано от украинци, белоруси и поляци, б.а.) нищо не правят безплатно. Прикривайки се с т.нар. помощ за българите, те върнаха на Русия южната част на Бесарабия и присъединиха Карс, Ардаган и Батум... Въобще, най-добрият начин да си развалиш отношенията – това е да изискваш любов и благодарност с такава интонация, както това направи патриарх Кирил в София” - коментира друг руснак.



Ето и още няколко коментара от рунета:

„Непонятно е за какъв дявол му трябваше на президента (има се предвид Румен Радев, б.а.) да се среща с тази гнида (руския патриарх, б.а.) и въобще да я пуска в България“.

„Второразредният агент Михайлов учи българите? Това е много по-тежък случай от треторазредния Путин, който учи цялата планета“.

„Подходът на господин Симеонов към Гундяев-Михайлов е абсолютно правилен“.

„Благодаря, че макар и в България, хората имат смелост да назовават черното  черно, а бялото – бяло“.

„Нищо не зная за Валери Симеонов, но в дадения случай той е прав“, „Той просто е казал истината“, „Не зная кой е Валери Симеонов – може би той е грешник, но за това как „подпали“ гундайката (прозвище на патриарх Кирил, произлизащо от неговата светска фамилия – Гундяев, в превод означаваща, човек, който говори под носа си, б.а.), може да му се опростят всички грехове“ – категорични са коментиращите под публикациите в руските електронни медии.


В категории: Коментари , Новини

10
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
10
Чмелвенков...
11.03.2018 20:14:57
7
1
Браво Симеонов, Браво Валери, отвори им очите на руските тъпанари, а на нашите червени тъпанари едва ли ще можеш... Но те и двата вида се генетични тъпанари - руски и български...!!!!!!
9
НП
11.03.2018 11:05:44
3
0
Российский патриарх Кирилл выступил фронтменом информационной операции РФ в Болгарии
https://informnapalm.org/42991-rossijskij-patriarh-kirill-vystupil-frontmenom-informatsionnoj-operatsii-rf-v-bolgarii/

Болгары поставили Кремль на место
http://fakeoff.org/politics/bolgary-postavili-kreml-na-mesto

Старика Гундяева унизили на международной арене за то, что он решил поучать в своей обычной манере
https://a-nikonov.livejournal.com/2928370.html
8
въпрос за Хигиената на Мисълта
10.03.2018 14:19:43
0
2
Коментара ПДЧ. Защо се хваща на газопроводи, нефтопроводи и т.н.??? с многоточието нататък....Като има нещо да кажеш, коментирай по същество. Какво само "кракят"... у Блатото. Та от кракяне и плюене станало и Отровно. Много им е Гот, няма що. Нямат Хигиена.... на Мисълта.
7
Коментар
10.03.2018 14:11:49
0
1
В интерес на истината.... с всичките престъпления от началото на Промените! Журналистиката .... само се движи, за да обърква, разрушава и без това ясното положение с "листчетата"??? Дори в нейните най-официални, културни прояви... За умишлено търсените, инсценираните .....???? Да мислиш с неща, които не съответстват, не пасват в/на езика/мисълта? Все едно да носиш тесни/широки обувки, нещо да те стяга, дърпа... По всякакъв начин... не върви.Психологически, емоционално... се "центруфугират" нещата??? Странични ефекти .... на смислово-емоционална схема, връзки? Която се превръща в Емоционална Схема, някои го наричат. Посегателство/Престъпление, заблуди срещу ....
Точно това се чудя. Без да се търси елитарност или да омаловажаваме и точните науки (всичко това е и труд и много други неща, да се пазариме кое е елитарно и кое не...айде сега. толкоз много се пазарят с нас).... контакта с думите, хилядите значения, които могат да имат, по една или друга причина, докато смисълът се очертае, или започва да се изяснява... думи, Идеи. В хилядите пространства, посоки, взаимовръзки, в които може да се развие, или последва мисълта....Дали е даже, или словоред, дали са хиляди други неща... и как се развива нататък е само и само многоточие и безкрайност........
6
ПДЧ
10.03.2018 11:38:56
11
0
Браво на Валери Симеонов.
5
въпорси
10.03.2018 06:43:57
0
2
Бизнесът и Културата са също Емоция! Когато те не ти принадлежат - няма нито бизнес, следователно, нито култура. Емоцията е също... диалог, диалогичност. Достатъчно интелигентност за диалогичност...
Пространството, което се създава (всъщност е създадено) като резултат е също Емоция! Вкл. мас-медиите, интернет...
Нека ... се развият ... въпросите/пропагандата за предприемачеството, инициативността....на тази основа, т.е. в тази си Логика. Крахът... е пълен. А престъпността???
4
З.Павлов
10.03.2018 04:55:23
19
0
Никой не може да се държи като простак на тази земя и да ни дава унизителни оценки,та бил той патриарх руски или цариградски!Народът винаги и безпогрешно е знаел кого и как да оцени и на кого да благодари!Криминални типове с часовници и скъпоценности по тях за милиони,нахлупили килимявки ще ни поучават и наставляват!
3
Кирилова
09.03.2018 23:58:06
2
20
Платена публисация от противници на Путин.Това не променя истината,просто показва кой плаща за тези хибридни войни....обикновено който се оплаква най-много,той е къртицата
2
въпроси
09.03.2018 14:13:41
0
6
Газопроводи... петролопроводи. В списъка с маркениговите раклами//балони. Газопроводи и петролопроводи за Европа от Русия ... минават винаги от Север!!!! При нас може да стигне разклонение от Румъния. Там са сигурни ... трасетата. Никога няма да мине... през ония рискови територии, географии и държави...... После пък под Черно море.
Ако трябва да минава под море... ще мине през Средиземно, защото е по-сигурно. От Либия, Алжир.... не ги знам. Имат петрол и газ...за Европа. Окъде си взима Гърция газта и петрола? и каква газификация ... на нашите "преформатирани" градове???? 29 години лъжи, демагогия... и агресия на закона. (????)
1
въпроси
09.03.2018 13:51:21
0
7
Ами Азбуката .... , Църква?... Какво не е ясно по това, което е направено с градовете, ако са само градовете??? Защо не е направено в СССР??? )историческите центрове не са разрушени, преформатирани) Ами образованието.... кой го е преформатирал??? кой губи от всичките.... лъжи.... Защо .... другарите не казаха, че през 80 т-е години, официално СИВ фалира... Румъния, Унгария, Полша перманентно са били в ... икономически кризи. Моделът ... не е сработил!!!! От самото начало. (то сигурно и България е така, но не се изнасят тези данни, или казани по някакъв начин... без да можеш да разбереш.... за какво иде реч, какво означава, защото системата не ти е ясна. Нито се коментира, примерно, че 3 години преди 1989 г. там има многопартийна система. Частният сектор, на дребно... винаги е бил поддържан от техните държави! Не са направени индустриалните комбинати ... за снабдяване на целия град... по индустриалномо..... И градовете, историческата и културна памет... не са "преформатирани"???? (не са затрити... или вмешателстватна са ... по-ограничени) Ако са само те! Това също е много сериозен въпрос. Нашите, извън границите... са знаели тези неща! И 29 години...., не стига, че са се готвили... за разпадането/т.е. разграбването на СИВ, който не е вървял!!!.... Къде се положиха разговорите по сериозните неща в страната на някаква сериозна, отговорна основа???? И коректна спрямо населението? (губиш истинска война - водят се преговори.... не воюваш с мирното, цивилното население, нали??? кой какво иска от мирно население, никакви данни не се предоставят, не са предоставени???) И няма сериозна организация... да е/са се поставили тези въпроси??? Вместо да се кажат нещата и да се работи... се нагнетяват някакви глупости, лъжи!!!
Как може 67% МПС - бракми, трошки, хулигани, мързеливи!!!! и т.н 29 години!!! Самодисциплиниран, организиран човек - не може да се качи, кара трошки!!! И някаква поне Медицинска организация, Червения кръст, или други!!! и т.н да обяви Епидемия!!!! Ами някой друг да я обяви тая Епидемия!!! Как може още да се говорят тези неща!!! Искам София да е Лениград/Санкт-Петербург... пък СССР да земат София. Разменяме си ги. Да ги видим.....
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки