Защо БСП скочи срещу истините на Валери Симеонов


Защо БСП скочи срещу истините на Валери Симеонов
09 Март 2018, Петък


Всъщност драмата с вицепремиера и лидер на НФСБ е напълно измислена и несъстоятелна, защото той изрече публично истини, за които отдавна са писали обилно руски, европейски и български медии

Автор: Димитър Иванов, faktor.bg

Подъл рекетьорски капан залагат БСП на правителството на Бойко Борисов, европредседателството и визията ни пред партньорите. След скандала „Гинка”, Корнелия Нинова се опитва в движение да яхне нов измислен скандал – Борсов да се разграничи от думите на Валери Симеонов, изречени вчера за руския патриарх Кирил – втроразрядно ченге от КГБ, трафикант на цигари. 

Малко преди това Волен Сидеров и Красимир Каракачанов поискаха пратньорът им да се извини на Кирил Гундяев, засвидетелствайки руска преданост. Всъщност драмата с Валери Симеонов е напълно измислена и несъстоятелна, защото вицепремиерът изрече публично истини, за които отдавна са писали обилно руски, европейски и български медии.

Под разграничаване, БСП и г-жа Импексова, както в столетницата иронично наричат лидера си, разбират отстраняване на Симеонов от важния пост и правителството.

Това безспорно ще доведе до сътресение в и без това сложната правителствена коалиция и напълно прогнозируемото падане на правителството и предсрочни избори Валери Симеонов пък е добре избрана мишена – не е светец, дръзкият език често му навлича гнева на опоненти, но БСП и господарите им в Кремъл никога няма да му простят, че беше един от върлите противници на АЕЦ „Белене”, че

дари собствени средства за паметник на ген. Колев, разбил руснаците в Добруджа.

„Да си налягаме парцалите, избори по никое време ще потопят страната в хаос. Да си събираме ума и да не действаме като че ли чакаме някакво чудо. Чудото, ако стане, ще бъде лошо чудо”, побърза да охлади страстите на политическия елит анализаторът Михаил Константинов.

За БСП и Нинова обаче няма спиране, те ясно са обявили курс на въоръжена борба и рутене на правителството, и са готови да се хванат за всеки повод, който може да нагнети напрежение и да катурне кабинета. Такава им е задачата, спусната от Кремъл и те на всяка цена са готови да я изпълнят, обяснявайки патетично, че го правят в името на българските граждани. В случая отново разчитат на емоционалния и честолюбив Борисов, който да се разграничи светкавично от Симеонов.

Тази схема се оказа печеливша за червените другари на няколко пъти. Накараха председателя на парламента Димитър Главчев да се извини за това, че е спазвал правилника на Народното събрание, а след това да си подаде оставка от поста. Същото се случи и с депутата Антон Тодоров. Но не така столетницата действа, когато нейните рожби трябва да си посипят главите с пепел.

Случаят с Валери Симеоонв е пределно ясен – изявление му бе в лично качество като политик и лидер на НФСБ, не ангажира правителството. Той беше предизвикан да каже истини за руския патриарх, защото гостът се държа към България арогантно, надменно, като с руска губерния, каквато реално сме в техните очи.

Всъщност Симеонов защити националното достойнство – това което президентът Радев не успя да направи, позволявайки на някакъв си Гундяев да се изживява като генерал губернатор, да тропа по масата на българския държавен глава и генерал от НАТО, който за съжаление се оказа с мислене и манталитет на старшина. 

Три дни БСП мълча за позорното поведение на своя президент, който заряза издигането на националното знаме на 3 март в София, за да бъде компаньонка на руския патриарх.

Замълчаха подло и за колениченето на вицепрезидента Илияна Йотова пред Кирил, което нито е канонично, нито е достойно, нито е европейско. Дори иконата им Тодор Живков се е снишавал, лавираше с целувки уста в уста, но не е коленичел публично, а представете си тези продажници какво правят, когато са насаме със съветските/руските си другари?

Но това поведение е обяснимо за една небългарска партия, за едно сациалдемократическо менте, което проби преди години в ПЕС, имитирайки реформа, промяна и скъсване с комунистическото минало и руския слугинаж. Истината обаче се оказа тъжна и страшна – БСП не е осенена от никаква промяна и реформа, стои си здраво закотвена там долу, при пещерния сталинизъм и кремълско крепостничество и отново иска да повлече със себе си цялата държава.

Какво по-ярко доказателство за това от измисления протест пред МС. Тръбяха за него цяла седмица, чакаха автобуси от цялата страна, накрая събраха 300 червени маргинали с развяти комунистически знамена, които се изживяваха като спартанци.

Само че МС не е Спарта, България е Спарта, а тези руски агенти искат точно нея да срутят. Най-парадоксалното и разобличаващо истинската същност на червената партия е, че митингът уж бе посветен на ЧЕЗ, а червените другари крещяха България да излезе от ЕС и НАТО.

В същото време внушават на обществото, че се проваляме с европердседателството – пълна шизофрени, но за позитанци тя е напълно обяснима. Нинова няма право на повече провали. Трябва да изпълни плана на ген. Решетников и да компрометира и дестабилизира страната.

Червеното лицемерие все пак би трябвало да има мярка и да предполага някакво дъно. Но за нашите социалисти-комунисти няма спирка, няма спирачка. Те винаги са готови на черното да кажат бяло – чекиста от КГБ да приветстват като светец, милионера и развратник със светски изкушния да словославят като месия, поругателят на националната ни история и достойнство да превъзнасят като защитник на българщината. Това е резултатът от гузната съвест на БСП.

Независимо под каква форма са мимикрилали, винаги остават руска и съветска военизирана структура в България, пета колона, която е готова да потопи страната в кръв. Правили са го през 1923 г., възпроизведоха го и през 1944 г. Готови са и сега да давят в кръв порива на българите за европейско бъдеще и независимост.6
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
6
после
10.03.2018 06:45:56
0
0
Бизнесът и Културата са също Емоция! Когато те не ти принадлежат - няма нито бизнес, следователно, нито култура. Емоцията е също... диалог, диалогичност. Достатъчно интелигентност за диалогичност...
Пространството, което се създава (всъщност е създадено) като резултат е също Емоция! Вкл. мас-медиите, интернет...
Нека ... се развият ... въпросите/пропагандата за предприемачеството, инициативността....на тази основа, т.е. в тази си Логика. Крахът... е пълен. А престъпността???
5
после
09.03.2018 15:18:21
0
0
После.... С какво България е привлекателна? (колко се изписа за престъпността и за мутрите) А те с нещо направили ли са я привлекателна ... до сега? За всичките години, лъжи и власт??? кое е привлекателно? С какво можеш да ме привлечеш... ? С лъжи? Аз съм умен...и не се хващам.
4
???
09.03.2018 15:12:41
0
0
На спирката на ул. Раковски до НАТФИЗ....знае се въобще трагичното положение в цялата страна, вкл. по ул. Раковски.Много трагично, и пл. Славейков. И ... си говориме с един гражданин, докато чакаме тролея. И той ми разказва, как по комунистическо време.....насила са забирани, насилствани хората да ходят на работа! И който не ходи.... на лагер, трудови неща! това се води престъпление. Как така, ще има хора, които не ходят на работа. (не са безработни. Работят по .... техни проекти). Във връзка .... с "политици, министри... властови функции" За един - една работа може да е много желана.... за друг... и ценз и всичко, но имаш други проекти. Ноте... и по ситемите... толкова години защо не си вършите работата? Кого, какво лъжете???
3
???
09.03.2018 14:54:33
0
0
Политици, министри, властови функции....
Нека разберат, че другите хора... не са длъжни да ги смятат за Върха на Сладоледа. Ама защо? Ама това са частни въпроси. Пък и те с нищо не са доказали, че са.
2
и това да се има предвид...
09.03.2018 14:50:33
0
0
"МВР - ренесансът на пенсионерите." в. сега
МВР- в контакта с хората са само и единствено едни скатавци! Тарикати,... всезнайковци.... ??? Както и да ги обучават, вероятно. Йерархиит, организация ни им ги знаеме, обаче и тия неща, скатавките... не са нормални. Освен това, когато гражданин подава сигнал... едва ли има нужда от някакво специално обучение за служителите....
Освен това, когато хората подават сигнали... може да имат по-високо образование... от контактни служители....Просто работата на МВР- не е да спорят с гражданите. И когато информацията е достатъчно квалифицирано представено/доложена и т.н. Добре, а тези хора, които по една или друга причина... не могат да спорят с МВР контактни служители? Как да подават те сигнали??? Много и подават... но без резултат. Негативен... за подаващите. По-лесно....вместо аз да върша работа, тоя дето подава... да си тегли последиците. Той е проблема. Не ние, не престъпностите. Чиста работа. Съвсем друг е въпросът, че щатовете в МВР просто се създават, за да има заетост! Мерки по анти-безработицата.... (са ми разказвали ...,че разните им районни единици са ги карали, да се записват по екскурзии към разни фирми. понеже шефа трябвало да свърши услуги на бизнес? дали е вярно - не зная)
По-сериозни и квалифицирани неща.... Къде е фалита на СИВ? Къде са другите неща. Квалифицирани, неквалифицирани.... защо мен трябва да ме интересуват тези работи, примерно? Да се навлиза в такива сложни... въпроси??? След като основни данни се крият... рискове.. те Само подготвени хора, със съответните способности... за рискове да се изказват, водят тези теми в обществото. културно, неутрално, коректно... може би още някой живее в епохата СССР... Има ЕС, НАТО, Съвет на Европа.... Аз не съм тръгнал да си вадя привилегии, примерно, специални защити и т.н. Не ми трябват. Имам други планове, приоритети.. както и много други хора.
1
въпроси
09.03.2018 13:55:14
0
0
Ами Азбуката .... , Църква?... Какво не е ясно по това, което е направено с градовете, ако са само градовете??? Защо не е направено в СССР??? )историческите центрове не са разрушени, преформатирани) Ами образованието.... кой го е преформатирал??? кой губи от всичките.... лъжи.... Защо .... другарите не казаха, че през 80 т-е години, официално СИВ фалира... Румъния, Унгария, Полша перманентно са били в ... икономически кризи. Моделът ... не е сработил!!!! От самото начало. (то сигурно и България е така, но не се изнасят тези данни, или казани по някакъв начин... без да можеш да разбереш.... за какво иде реч, какво означава, защото системата не ти е ясна. Нито се коментира, примерно, че 3 години преди 1989 г. там има многопартийна система. Частният сектор, на дребно... винаги е бил поддържан от техните държави! Не са направени индустриалните комбинати ... за снабдяване на целия град... по индустриалномо..... И градовете, историческата и културна памет... не са "преформатирани"???? (не са затрити... или вмешателстватна са ... по-ограничени) Ако са само те! Това също е много сериозен въпрос. Нашите, извън границите... са знаели тези неща! И 29 години...., не стига, че са се готвили... за разпадането/т.е. разграбването на СИВ, който не е вървял!!!.... Къде се положиха разговорите по сериозните неща в страната на някаква сериозна, отговорна основа???? И коректна спрямо населението? (губиш истинска война - водят се преговори.... не воюваш с мирното, цивилното население, нали??? кой какво иска от мирно население, никакви данни не се предоставят, не са предоставени???) И няма сериозна организация... да е/са се поставили тези въпроси??? Вместо да се кажат нещата и да се работи... се нагнетяват някакви глупости, лъжи!!!
Как може 67% МПС - бракми, трошки, хулигани, мързеливи!!!! и т.н 29 години!!! Самодисциплиниран, организиран човек - не може да се качи, кара трошки!!! И някаква поне Медицинска организация, Червения кръст, или други!!! и т.н да обяви Епидемия!!!! Ами някой друг да я обяви тая Епидемия!!! Как може още да се говорят тези неща!!! Искам София да е Лениград/Санкт-Петербург... пък СССР да земат София. Разменяме си ги. Да ги видим.....
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки