Вицепремиерът Валери Симеонов ще участва в работна среща за НП „Пирин“


Вицепремиерът Валери Симеонов ще участва в работна среща за НП „Пирин“
08 Март 2018, Четвъртък


В разговорите ще участва и  Херве Летие – експерт към IUCN

Автор: Десант

Заместник министър-председателят Валери Симеонов ще участва днес на работна среща в рамките на консултантска мисия на представител на Международния съюз за защита на природата IUCN в Национален парк „Пирин”. 

В срещата е предвидено да вземат участие още Херве Летие – експерт към IUCN, представители на МОСВ, служители на Дирекция „Национален парк Пирин”, както и кметът на Разлог г-н Красимир Герчев и представители от ръководствата на общините Гоце Делчев, Сандански и Симитли. Домакин на срещата ще бъде кметът на община Банско, г-н Георги Икономов.

Целта на мисията на международния експерт е да направи преглед на Проекта на Плана за управление на Национален парк Пирин и да удостовери, че същият е в съответствие с решенията на Комитета за световно наследство и обезпечава опазването на обекта.

След работната среща се предвижда брифинг с представители на медиите от 16:30 ч. в Заседателната зала на Общинска администрация Банско.


В категории: Новини

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
?
08.03.2018 19:53:45
0
0
То не беше Шостакович... да пише музика....по време на защитата на Ленинград. Пък с България без обсада, кво станало??? (тя и Москва .... хубава, лоша... все пак... не е София и България станала) Хеле па София??? Пък какви са влоговете на кмета на Москва? Колко са милионите? 250 ли, какво Точно беше??? болгарските товарищи.
2
Вопрос повишенной трудности
08.03.2018 19:49:17
0
0
"Руски съветник: България ни предаде два пъти"
Хайде да си вземет Софията..... пък на НРБ-то му дайте Ленинград!!! Да ви обясним по-професионално кой кого е предал!!! Товарищи .... агены. Пък защо тез въпроси никой не ви ги задава... още по-интересно????
1
Милен
08.03.2018 16:52:07
1
0
Всичко е наред с Пирин, другото са инсинуации на зелените, които изпълняват поръчки.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки