Валентин Касабов: На БСП все нещо им пречи – или оградата, или нещо друго


Валентин Касабов:  На БСП все нещо им пречи – или оградата, или нещо друго
Снимка: бТВ
02 Март 2018, Петък


Една и съща чалга се върти от началото на мандата до сега с критики по сценарий, каза депутатът и зам.-председател на НФСБ

Автор: Десант

На БСП все нещо им пречи. Една и съща чалга се върти от началото на мандата до сега с критики по сценарий. Превърнахме държавата в чалготека. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ  депутатът от НФСБ в групата Обединени патриоти Валентин Касабов, след като бе зададен въпросът кой стои зад Гинка Върбакова.

„Главната героиня е ясна. Една жена каза. Знаем й името. Тя пее едно и също - „Шушана, Шушана“. Питайте БСП коя е тя! От БСП все нещо им пречи – или оградата, или нещо друго. Сега щъркелите може би ще им пречат. Това е безумие“, коментира патриотът.

„Нека не говорим сега за „Шушана“. В някой вечерен блок може да спорим за чалгата. Истината е, че 3 млн. българи ще бъдат прецакани като продадете ЧЕЗ на една фирма, която няма възможност да ги обслужва“, каза пък Георги Свиленски от БСП.

От изслушването на Гинка Върбакова стана ясно, че зад сделката стои някой друг, добави той.
Управляващите са знаели за тази сделка, подчерта червеният депутат.

Валентин Николов от ГЕРБ пък обвини опозицията, че надува балони в името на партийните си цели. Той обясни, че цената на тока не зависи от ЧЕЗ, а Касабов припомни, че преди Обединени патриоти да влязат във властта, обещаха електроенергията за бита да не се пипа. Откога токът не е поскъпвал, попита той.

„Трябва промяна в Закона за енергетиката и това ще стане. НФСБ я подготвя. КЕВР вече ще има възможност за вето“, каза още Валентин Касабов.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки