От Габрово има организиран транспорт с автобуси до паметника на Шипка за националния празник


От Габрово има организиран транспорт с автобуси до паметника на Шипка за националния празник
Снимка: Архив Община Габрово
26 Февруари 2018, Понеделник


Вижте подробности за организацията и ограниченията в движението там на Трети март

Автор: Десант

В деня на националния ни празник - Трети март, от 12,00 ч. на площадката в подножието на Паметника на Свободата на връх Шипка ще започне тържествено отбелязване на 140 години от Освобождението на България.

По този повод организаторите съобщават, че превозът на гражданите от габровския пл. „Възраждане” за връх Шипка на 3 март ще започне от 7,30 ч. Транспортното дружество има готовност да осигури 10 автобуса. Курсовете в обратна посока ще започнат в 14,00 ч. Цена на билета за двете посоки – 6 лв.

Пътят Габрово – Шипка ще бъде затворен за движение на моторни превозни средства от 20,00 ч. на 2 март до 18,00 ч. на 3 март, с изключение на автобусите от междуградския транспорт.

Автомобилите ще се движат еднопосочно от Габрово към връх Шипка от 5,30 ч. до 13,00 ч. на 3 март 2018 г. Автомобилите ще се движат обратно в посока от връх Шипка към Габрово след 13,00 ч. Паркирането на превозните средства ще става по разпореждане на полицейските екипи.

Във връзка с промяната на мястото за тържественото честване, ще има ограничения в движението на гражданите в района на Паметника на Свободата на връх Шипка, за което ще е необходимо да се спазват разпорежданията на органите на реда.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки