Наказателна акция срещу тарикати, паркирали неправилно


Наказателна акция срещу тарикати, паркирали неправилно
Снимка: Булфото
25 Февруари 2018, Неделя


Новият почин за отмъщение се вихри в Бургас, откъдето тръгна и номерът със забитите кирки по капаците на колите

Автор: Десант

Отмъщение по бургаски заради неправилно паркиране на автомобил е станало в жилищния комплекс "Изгрев" пред блок 3. Лек автомобил "Тойота" осъмна нашарен със спрей. Щетите са солидни и не се знае дали застрахователят ще поеме разноските.

Съседи коментират, че въпреки неправилното паркиране и запушването на достъпа към паркинга за другите автомобили, този акт на отмъщение е прекалено жесток, а това не е първият случай, имало и други такива подобни в района, пише "Булфото".


В категории: Новини

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
фитнес, боди-билдинг....
25.02.2018 16:27:57
0
0
Тука ... идва Фитнес, Боди-Билдинг... Какво ще кажат Юристите???
Ето история и култура. Ми е направило впечатление. Не познавам тази история. Там, където е имало военни ( примерно - какъв род войски и т.н. не зная в отбранителни системи) Археология, история, педагогика, култура. Се е правело отделно населено място - само за военен вид и тип култура. Градовете, където е градският живот и население... нямат същия режим, психологии, мотивации, вид комуникации и т.н!!! При нас това са престъпности!!! Ние защо да ги "понасяме"....?
2
Още
25.02.2018 15:54:17
0
0
("Съдия осъди ВСС за липсата на независим бюджет на съдебната власт". медиапул)
Целият ... преход е много странен... С цялата провеждана престъпност. Доколкото нещата стигат до тези статистики (МВР, плокуратура, съд), при които нещата излизат като статистика. Въобще ... с интелигенцията (и хората) в България. Особено юристите... те са в непрекъснат ход на трупане, попълване на нови неща... в крачка. Дисбаланса (инженеринг) с образованието..., който разбира за какво става въпрос...Аз просто не бих се съгласил да бъда затрупван ... с теории, измислени, хванати от някъде (без да се изясни контекста - защо и как са се появили, следствие на какво са?) т.е свободният свят до където се е развивал. И новите неща.... цялата уредба, плюс електронните вече престъпности? Не зная как Правата на човека.. биха защитили тези посегателства спрямо хората, които се занимават, (психология, психологическо отражение също) с тази професия! Няма как да не се навлезе в Културата/медиите... Въпросите са страшно много... и е трябвало отдавна да се реагира. Пред овластените съдебни инстанции на Европа, предполагам. Правото не е теория!!! Нямам впечатления, че в България правото е нещо повече от теория! Т.е доколко се манипулират нещата в българия, в цялостния контекст и като психологически "тренинг" върху съзнанието, мисълта.... и на подготовката на професиите. И до сега примерно, нито знаеме Византия, нито България, нито ... Османска империя. Основни моменти, неща, имаш също църкви, религии ??? Изкуствата.... За какви мащаби на култура става въпрос... и всичко е в култура/и ??? Историята също. Опростено, вид школа, които се използва с определена цел. А другите (за собствената)? Когато също се има предвид, че и влезлите у нас истории за други страни... също са минали през призмата и ситото, (инженеринга) на същите съображения???
След като има тези данни за МПС-тата , които са много лесни!!! - защо не се започне налагане на закона? И като обществено значими и обществено вредни и т.н??? И културният бандитизъм начело, отгоре на културата на държавата е също нещо, което се провежда по един изключително манипулативен и насилствен начин. Като стария... инженеринг. (?) Най-лесното - защо се допускат разните бандити, да влизат в седебните зали, на най-високо ниво, с всичките атрибути на бандитизма?Не като подсъдими, а като гангтери/мафиоти!!! Обидно, непристойно, неподходящо държане/Обида спрямо .. съдебните органи, лица, Закона. Доброто и Злото!!! Как да няма психологически и манипулативен натиск спрямо...професиите и Закона???
1
???
25.02.2018 14:40:44
0
0
67% от МПС - по данни казани по радиото (не излиза в интернет) на английски с превод на български от ЕС/ЕК.... не трябва да са ( в движение) в България !!!! (Имат ли застраховки, нямат ли...целия бизнес ... по рециклиране на стари коли? Гражданите ... тези неща не ги интересуват) ????
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки