Във Враца: Откриват „синя стая” за изслушване на деца жертви на престъпления


Във Враца: Откриват „синя стая” за изслушване на деца жертви на престъпления
Общо 14 такива "сини стаи" функционират до момента в страната
20 Февруари 2018, Вторник


Помещението е изградено от Министерството на правосъдието с финансовата подкрепа на Българо-швейцарската програма за сътрудничество

Автор: Десант

„Синя стая” за  изслушване на деца жертви и извършители на престъпления ще бъде открита на 22 февруари във Враца, съобщават от пресцентъра на Министерството на правосъдието.

Това е четвъртото помещение за щадящо изслушване на малолетни и непълнолетни, изградено от правосъдното ведомство с финансовата подкрепа на Българо-швейцарската програма за сътрудничество по проект „Укрепване на правния и институционалния капацитет на съдебната система в сферата на правосъдието за деца” по Тематичен фонд „Сигурност”. Партньор по проекта са Община Враца, Окръжен съд – Враца и Районен съд – Враца.

На откриването ще присъстват заместник-министърът на правосъдието Евгени Стоянов, кметът на Община Враца Калин Каменов, председателите на Окръжен съд Враца – Надя Пеловска и на Районен съд - Враца Васил Ганов, окръжният прокурор на Враца Десислав Начков, съдии, прокурори, експерти от социално подпомагане, представители на МВР и членове на Адвокатската колегия в града.

„Синята стая“ се намира на  ул. Козлодуйски бряг № 7 – срещу профилирана езикова гимназия „Йоан Екзарх“


В категории: Новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Красимира Ромеова Кръстева
30.01.2019 17:06:47
0
0
Съдебната система ни "срива" с мутрите си! Имам напълно чисто досие и никакви съмнителни връзки! Не ходя в северозападналия край, но 5 години съм следена и "прибирана"...Нямам връзки там...Брутално ме заплашват, че "ша ма свлечат до земъта"...Наричат ме "пиче"..."лашкана и праскана курва"..."диво дупе"...България ни "завръща и свлача" с мутрите си и Съдът знае кои са! 5 години вместо да пътувам и да си сбъдвам мечтите ме следят пълни пустиняци!
1
Красимира Ромеова Кръстева
30.01.2019 17:03:12
0
0
Васил Ганов знае, че родителите ми са прости и необразовани и ги е лъгал, че съм опасна, а през това време ме следят със сателит в реално време и заплашват заради Мирена Йорданова и общата им Смилена...Отделно "пазят" Ники, който иска анален секс...Бях извън България и щях да остана, но ме върнаха чрез терор...5 години не ми дават да имам връзка и да се развивам професионално и ме заплашват с просия. Говорят диалекта на северозападнала България...

http://www.advokatyordanova.com/
https://bg.linkedin.com/in/smilena-tatarska-4726643b
https://bg.linkedin.com/in/nikolay-d-nikolov
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки