Валери Симеонов: Възможно е да не се явим заедно с ВМРО на европейските избори


Валери Симеонов: Възможно е да не се явим заедно с ВМРО на европейските избори
Снимка: Телевизия "Европа"
19 Февруари 2018, Понеделник


Това заяви в предаването „Свободна зона" вицепремиерът и лидер на НФСБ

Автор: Десант

След натрупаното напрежение от последните месеци НФСБ и ВМРО по-скоро няма да се явят заедно на европейските избори догодина. Това обяви в предаването „Свободна зона с Георги Коритаров“ по телевизия „Европа" вицепремиерът и председател на "Национален фронт за спасение на България" Валери Симеонов. 

Причината за това обаче не са идейни съображения.

„Никой не може да гарантира, че на следващите избори ще се явим в коалиция, особено в тази ситуация, при това напрежение, което се натрупа през последните 4-5 месеца. Ситуацията в момента е изцяло в полза на ВМРО от гледна точка на тяхното хиперактивно, да не кажа истерично присъствие в медиите от сутрин до вечер. Постоянно всички постижения или пък действия на Обединени патриоти се представят едва ли не през призмата на това, че това са постижения на ВМРО, представят се едностранно“ - изтъкна Валери Симеонов в ефира на медията.


В категории: Новини , Политика

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Разделяй и владей
19.02.2018 14:24:05
0
0
Малко на теб Валери, малко на Каракачанов, много на Волен щот е по-тарикат.
А Цеко и Боко си правят врътките с ХидроинДЖенера и цялата коходра на Д(п)С.
Патриотите ги очаква съдбата на Реформаторите.
Къде управляват патриотите (освен с дистанционно телевизорите си в хола)?
Къде имат представители? В кои министерства , в кои държавни комисии, в кои държавни агенции? Къде?
Къде? Отговорът е: НИКЪДЕ !!!
1
коментар
19.02.2018 13:22:37
0
0
Аз писах за изоставена болница паметник на културата в Ямбол. Сега в тази рубрика, става въпрос за т..нар. "селски райони/програми" ? Тази терминология/номенклатура от ЕС, не мисля, че е подходящо да се използва за България. България е прекроена като замисъл, като икономика...по времето на 45 г. съветски блок, вкл. икономически. Какво е разрушено ???? Пре-планирано... За тези 29 години... не се изнасят, маркират, работи...по тези факти? Райони, които попадат в зони, които се водят "селски"... всъщност въобще не са селски....(стигаме и до демография, култура? как са прекроявани също) За да не се получава този дис-смисъл, несъответствие за българските услови за терминологията, трябва са се вземе под внимание кога икономически се е изградил града, района, мрежата от селища около него, другите градове ... за да може да се влезе в икономическата логика на програмите, като основа за съответните подходяща терминология.... При нас нямаме хармонично и непрекъснато историческо (икономическо) развитие...както са страните от З. Европа? Т.е. това е инженеринга, вмешателството, прекрояването.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки