Деца от Карлово посветиха спектакъл на Апостола на свободата


Деца от Карлово посветиха спектакъл на Апостола на свободата
18 Февруари 2018, Неделя


Малчуганите пресъздадоха сцени от живота на Апостола, обраха аплодисментите и трогнаха до сълзи учители и родители, които бяха препълнили залата

Автор: Десант

В навечерието на честванията по повод 145 години от гибелта на най-свидния син на България - Васил Левски, децата от подготвителна група ,,Пъргави кончета“ на ДГ ,,Първи юни“ в Карлово изнесоха в експозиционната зала на Национален музей ,,Васил Левски“ спектакъл под наслов ,,За тебе, Апостоле“.

Малчуганите пресъздадоха сцени от живота на Апостола, обраха аплодисментите и трогнаха до сълзи учители и родители, които бяха препълнили залата.

,,Благодаря ви за това, че толкова много сте научили за Апостола, за духа, който носите в себе си, за това че видяхме пламъчетата в очите ви, докато рецитирахте стихове, пяхте за него и изричахте неговите думи“, каза директорът на градината Ваня Христова. Родственикът на Левски Стефан Караиванов също поздрави децата.

Малките таланти подготвят спектакъла от началото на годината под ръководството на учителките Марина Караманска и Цветанка Вачева, музикален ръководител Татяна Николова, хореограф Галя Проданова.
Източник: hisarnews.net


В категории: Новини , Общини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки