Годината на жълтото куче носи късмет на три зодии. Вижте кои са те


Годината на жълтото куче носи късмет на три зодии. Вижте кои са те
15 Февруари 2018, Четвъртък


Китай посреща утре Нова година

Автор: Десант

Китай се готви да посрещнеа Нова година утре - най-големия и важен празник в страната. Датата е 16 февруари, защото се определя от местния лунен календар. А според китайския зодиак 2018-та ще мине под знака на Жълтото земно куче.

През 40-те празнични дни стотици милиони жители на Китай ще прекосят страната със самолет, влак или автомобил, за да бъдат с близките си. Милиони ще пътуват в чужбина, тъй като напоследък се забелязва тенденция все повече млади хора да предпочитат пътешествията извън граница.

Година на Земното куче настъпва със своя консерватизъм и вероятно ще бъде белязана от конфликти, финансови проблеми и природни бедствия, вещаят астролози, цитирани от ДПА.

Според известния хонконгски астролог и специалист по фън шуй Реймънд Ло светът трябва да се подготви за година, белязана от трудности във финансовата сфера и международните отношения. Ло не изключва "от сметката" и природните бедствия.

Реймънд Ло предупреждава, че човечеството трябва да има нагласата за катаклизми, свързани с почвата - земетресения, свлачища, тъй като земята е елементът на Земното куче, което идва веднъж на 60 години.

При предишната му поява през 1958 г. земетресения в Иран, Еквадор, Русия и Япония отнемат живота на стотици хора. Същата година бележи началото на големия глад в Китай.

В международните отношения специалистът очаква конфликти, религиозно напрежение и противопоставяне на "консервативните елементи" срещу прогреса и промяната.

Световните лидери, сред които президентът на САЩ Доналд Тръмп, британската министър-председателка Тереза Мей и японският премиер Шиндзо Абе, също трябва да се настроят за трудна година.

Родените в Година на Кучето като Доналд Тръмп и съпругата му Мелания, също могат да очакват предизвикателства, както и да се предпазят от лошите, носейки висящи украшения с изображение на заек, които да "разсейват" кучето.

Негативни вибрации вероятно ще почувстват и родените в Годината на дракона. Защитени ще бъдат родените под знака на Заека, Тигъра и Коня.

В Година на кучето са родени още бившият държавен глава Джордж Уокър Буш, холивудският актьор Силвестър Сталоун, изпълнителите Мадона, Майкъл Джексън и Дженифър Лопес и манекенките Клаудия Шифър и Наоми Кембъл.

Източник: БТА




В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки