Собственици на земи благодариха на „Обединени патриоти“ за отхвърленото вето


Собственици на земи благодариха на „Обединени патриоти“ за отхвърленото вето
Снимка: Пресцентър на НФСБ
15 Февруари 2018, Четвъртък


Защитата на обикновените хора е част от програмата на патриотите, категоричен бе зам.-председателят на НФСБ Валентин Касабов

Автор: Десант

На пресконференция днес в Народното събрание собственици на земеделски земи благодариха на депутатите от „Обединени патриоти“, защитили правата им и отхвърлили президентското вето. То бе наложено от държавния глава върху Закона за посевния и посадъчен материал.

„Благодаря на „Обединени патриоти" за това, че от месец май досега проведоха сериозна битка, за да защитят нас – дребните собственици на земеделски земи, така че да можем да работим и изхранваме нашите семейства“, заяви Димитър Канариев, председател на УС на Национална асоциация „Българско Черноморие“. Той изрази задоволство от факта, че в Народното събрание „се оформя една консервативна група, която дава сериозен отпор на зелено-болшевишката мъгла“.

„Отхвърлихме ветото на президента и доказахме, че БСП се опитват да превърнат България в поредното ТКЗС с председател президента и партийни секретари от групата на БСП“, каза преди това зам.-председателят на Парламентарната група на „Обединени патриоти“ и зам.-председател на НФСБ Валентин Касабов. Той бе категоричен, че защитата на обикновените хора е част от програмата на патриотите.

„Днес е успешен ден – доказва го присъствието тук на хората, за които се борихме от месец май досега. Преборихме една безумна теза от президентското вето, че нарушаваме Конституцията – теза, необоснована и без конкретни факти. Но, за съжаление, отнела се време от работата на Народното събрание, което можеше да бъде използвано за полезни решения“, заяви  зам.-председателят на земеделската комисия и депутат от НФСБ в групата на „Обединени патриоти“ Йордан Апостолов.

„Постигнахме успех, който касае хиляди български собственици, хора, които могат да разполагат със своите имоти. Нашите действия бяха основани на Конституцията, на факта, че приетите текстове са законови, както и на това, че на наша страна бе справедливостта“, добави Павел Шопов, депутат от „Атака“ в групата на „Обединени патриоти“.


В категории: Новини , Политика

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
коментари
15.02.2018 18:22:07
0
0
"Като се губиш в превода, не знаеш какво ще намериш." пак в. Сега, примерно.
За "Преводите" и Лъжите...... 29 години!!!! Тези лъжи не се тиражират и не са се тиражирали в нито една от бившите соц. страни.... Недейте .. още да Лъжете (по преводите....) !!!!! Т.е тези неща са срещу България, те не поставят България в равностойно с останалите страни положение!!!! България губи, е губеща от тези лъжи и преводи!!! Дискриминация...
А също така, едва днес, случайно научавам за това страшно убийство ... на данъчен инспектор. не от днес... обаче, че става въпрос за Данъчен Инспектор....В сайта на www.вести. ????
1
Новини-Лъжи
15.02.2018 18:05:49
0
0
"ГЕРБ, ОП и "Воля" отхвърлиха ветото на президента срещу строежите в земеделски земи." в. Сега, примерно. Ето го "коректното" заглавие. "....в земеделски земи". Това със сигурност е НОВИНА-ЛЪЖА!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки