СКАНДАЛНО! Според стандартите на СЗО децата между 4 и 6 години трябва да се обучават за еднополовите взаимоотношения


СКАНДАЛНО! Според стандартите на СЗО децата между 4 и 6 години трябва да се обучават за еднополовите взаимоотношения
13 Февруари 2018, Вторник


Вижте какво разкрива още един 10-минутен документален филм на Family Watch International


Автор: Десант

Документален 10-минутен филм на Family Watch International, озаглавен „Войната срещу децата - програмата за всестранното сексуално обазование”, разкрива какво включват програмите за сексуално образование от най-ранна детска възраст на Световната здравна организация (СЗО) за Европа, ЮНЕСКО и Уницеф.

От него става ясно, че според стандартите на СЗО за сексуалното образование в Европа на децата от 0 до 4 годишна възраст трябва да им се дава информация за мастурбация, а децата между 4 и 6 години трябва да се обучават за еднополовите взаимоотношения. Ръководството за сексуалното образование на ЮНЕСКО включва обучение на 9 годишни деца за „сексуалната стимулация" и „дефиницията и функцията на оргазма”. Те трябва да знаят и например как се слага презерватив.

Клипът показва и една от бюлетините за това обучение, наречена "разнополов човек", която учи, че полът е спектър, от който можеш да си избереш да бъдеш какъвто искаш. 



Само за 10 дни филмът „Войната срещу децата" достигна до десетки хиляди хора, с над 1590 споделяния. Той е преведен на български от Асоциацията „Общество и ценности", която обединява граждани за насърчаване и защита на човешкото достойнство, брака, семейството и свободата.

Видеото е качено и във youtube. Освен на български, се разпространява и с титри на испански, френски и дори на китайски език.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки