Снеговалежите от последните дни опровергаха Ска Келер


Снеговалежите от последните дни опровергаха Ска Келер
Снимка: Банско днес
12 Февруари 2018, Понеделник


Над 40 см е снежната покривка в ски центъра над Банско, а евродепутатката коментира, че било безсмислено да се модернизират съоръженията и пистите, щото в Пирин било нямало достатъчно сняг 

Автор: Десант

За два дни снежната покривка в ски центъра над Банско се увеличи с над 40 см нов сняг, което направи условията за ски и снежни забавления повече от перфектни.

„Това напълно опровергава нелепите твърдения на Ска Келер, подкрепила политическите протести на „Зелените". Според нея в Банско нямало защо да се разширява ски зоната, защото нямало достатъчно сняг и модернизиране на съоръженията и пистите било безсмислено" - коментира ситуацията сайтът „Банско днес".

Публикация в медията отбелязва: „Пирин за пореден път доказа, че хората живеещи в подножието му са прави, а така наречените „еколози" са просто едни политически клакьори и предатели".


В категории: Новини , Коментари

6
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
6
MUNCHO
21.02.2018 12:14:52
0
0
KAKTO KAZVA NARODA -ZA VSJAKA,,SKA,,SI IMA,,SKAT,,!
5
лек ден
13.02.2018 10:55:08
0
0
Истанб. конв. Ето още. Някакви вулгарни психологии....Започвайте да развивате тезата.....С цялата наложена вулгарна култура в България. В крайна сметка - това е най-лесно. Масирано налагаш анти-култура по медиите. Обръщаш социалната/културната пирамида от Култура... във Вулгарност, анти-култура...някакви режисирани поведения на глупави хора....(и им се хващат.... ходят да ги интервюират.. вместо да си зададат програмата/формата как да протече... елемнетарен етикет и т.н) Промили им мозъците на тъпите журналисти и ми говорят глупости....!!!! Няма щеш-нещеш, слово, мнение и Мисъл!!! Масирано, години наред. Без закони, съдебна система.. за нищо!!!! и летературните образи - клю-клюкото, не знам как си обърнала косата, не знам фона къакъв станал.... вариантите са безклайно много...до съдържание едва ли може да се стигне... няма кой да зададе формата на програмата, поведението... дай Боже да има компетентност.., или по-висши жанрове на журналистика.... филми. Лек ден. Да гледа народа навсякъде сеир.... сеир, сеир...
4
Толев
12.02.2018 18:15:02
0
0
Нямало достатъчно сняг в Банско, ама друг път. Не случайно Банско е най-добрият ски курорт в цяла Източна Европа и мнението на някаква зелене евро-шматка няма никакво значение.
3
Петър
12.02.2018 16:27:13
0
0
Прекалихме с вниманието към тази предубедена евродепутатка, която говори това, за което са се разбрали с нашите псевдо еколози.
2
Силвия
12.02.2018 14:55:48
2
0
Тази теза с липсата на сняг не е нова. Зеленчуците я повтарят всяка година като аргумент защо в България не трябва да се развива зимен туризъм. Нямало сняг, много къса била зимата, ама то не било като в Швейцария. Абе общо взето според тях трябва да имаме едни Алпи и да вали целогодишно сняг, за да имаме зимен туризъм в страната. Що ли за летният не казват подобни неща, а? То ако зимата е къса, лятото няма как да е по-дълго.
1
Георгиев
12.02.2018 13:32:56
1
0
Срам и позор за българските "зелени", зад които седи Иво Прокопиев!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки