НФСБ: Да намажем ските на Ска Келер


НФСБ: Да намажем ските на Ска Келер
Ключови думи: Ска Келер, декларация, НФСБ
09 Февруари 2018, Петък


Коя е тази нагла и самонадеяна особа, която си позволява да иска оставка на български министър и промяна на решението на суверенното българско правителство - питат в своя декларация от патриотичната партия


Националният изпълнителен комитет на ПП „Национален фронт за спасение на България“ (НФСБ) разпространи своя декларация до Министерството на външните работи на Република България, Европейския парламент, федералното правителство на Германия и Коалиция „Алианс 90/Зелената партия", подписана от Валери Симеонов, Данчо Хаджиев, Валентин Касабов и Борис Ячев, в която се заявява:

„Национален фронт за спасение на България протестира остро срещу участието на немския евродепутат Келер във вечерното софийско шляене на политически маргинали под прикритието на лозунга „Да спасим Пирин“, а с истински мотив – „Да се върнем във властта чрез лъжи“.

Евродепутаткатът Келер, с очевидно неадекватен вид, каканижеше пред услужливите уж български медии: за оставка на български министър (?!), за отмяна на решение на суверенното българско правителство (?!) и дори преразглеждане на проекта за магистрала в Кресненското дефиле?! И всичко това гарнирано с до болка познатите лъжи на белевци и ковачевци.

Няма да влизаме в подробности за втръсналите на всички простотии и заблуди.

Коалиционното правителство, министър-председателят и лично вицепремиерът Симеонов декларираха своята ангажираност по отношение на изграждането на втори лифт И НИЩО ПОВЕЧЕ в ски зона Банско.

Коя е тази нагла и самонадеяна особа, която си позволява да иска оставка на български министър и промяна на решението на суверенното българско правителство?

От височината на кое минаре, завършилата университета „Шабанчъ“ в Истанбул Ска (що за име!?) раздава правосъдие в чужда държава със самочувствието на добре платен командирован сюнетчия?

Докога на покрилата се с позорна слава зелена активистка ще се позволява да дава оценки на българските институции?:

1. През 2015 г. от Пловдив тази същата препоръчваше България да „приема повече“ авантюристи от Близкия Изток! Изявлението тогава беше оставено без реакция от Българската държава.

2. През 2017 г. в интервю пред „Neue Osnabrücker Zeitung“ зелената джихадистка призова цели сирийски села и градове да се разселят в Източна Европа (в т.ч. и България) и несъгласните с това държави „да бъдат принудени“ да ги приемат!

И тази простотия бе оставена без реакция от българските институции.

НФСБ счита, че тази трета поредна безпрецедентна намеса на евродепутатката Келер не трябва да бъде оставена без последици. Външно министерство трябва да обяви Келер за персона нон грата и същата да бъде експулсирана с камионетка до Капъкуле – смятаме, че разходите за самолетен билет биха били неоправдани. В случай на нужда, НФСБ ще предостави с удоволствие безплатен партиен транспорт.

Така, както независима Германия би постъпила с всеки български евродепутат, който при посещение в Германия би си позволил да дава оценки на германското правителство, германски министър или да препоръчва къде в баварските Алпи да се прави или да не се прави лифт или пък езеро за развъждане на защитени „главочи“ (фантастична риба от науката „Екомитология“, нарочена да обитава Рилските езера - аналог на Лохнеското чудовище, върколак, караконджул и зелен подземен каменояд от българския селски и градски фолклор), която в най-скоро време ще изяде поминъка на всички селца и градове в планината.

Настояваме председателстващата Съвета на Европейския съюз България незабавно да изпрати нота до Европейския парламент, Федералното правителство на Германия и ръководството на партията на Зелените за недопустима намеса във вътрешните работи на суверенна България и нарушаване на основополагащия за ЕС принцип на субсидиарност.

P.S. Припомняме на Ска-та, че в изградилата с векове етническа толерантност България не палим общежития на мигранти, в които да изгарят и деца, нито толерираме фашистки скинхеди, които окървавяват протестите в родната й Германия.

И водени от държавните, а не тясно политически интереси, съставяме коалиционно правителство в рамките на един месец, а не на половин година. Пожелаваме същото и на колегите от ХДС/ХСС и ГСДП".


В категории: Политика

5
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
5
цитат
10.02.2018 17:26:07
0
0
"Да си служим с езика както и да е, е все едно да мислим както и да е." Л. Толстой
4
?
10.02.2018 10:06:49
0
0
Други пък казваха - "Не се карайте, Бийте се"! (юруш) Това са медийте.. другите палеативни. Ръсят ги някакви, приятни, културни... без съдържание...Ако, поне, не дразнят. Повече от 5 минути? Почва да дразни....няма капчица съдържание... Това значи, палеативни.
3
по Културата и т.н.
10.02.2018 07:59:39
0
0
А хора, които не ползват медии или много ограничено, вкл и защото имат критерии, а медиите Не!.... казват, че "Всеки дошъл, оставил си (или глаголът из...л си) акото и си заминал" . Защото не са плагиати... По Kултурата ... и т.н.
2
даже не разбират какво Плагиат
10.02.2018 07:29:54
0
0
Obscurantism [1][2] is the practice of deliberately preventing the facts of some subject matter from becoming known. There are two historical and intellectual denotations of Obscurantism: (1) the deliberate restriction of knowledge—opposition to disseminating knowledge; and, (2) deliberate obscurity—an abstruse style (as in literature and art) characterized by deliberate vagueness.[3][4] Therefore, an obscurantist is someone who actively opposes enlightenment and the consequent social reform, a type of anti-intellectual.[5]
/en.wikipedia.org/wiki/Obscurantism

вольный перевод на русский язык термина «обскурантизм», «безумие, помешательство,
В первом и более старом смысле термин «обскурантизм» обозначает политику ограничения распространения знаний.
вольный перевод на русский язык термина «обскурантизм» (латинское obscurans — «затемняющий»)
ru.wikipedia.org/wiki/Обскурантизм

Не зная докъде са пропаднали нещата.. но познаването на тези термини е нещо много елементарно. Все едно да не си чувал за Вазов и Л. Каравелов...

По ... истанб. конв... да ограмотяваш партии, журналисти !!!, че в Англия... в именията и замъците Библиотеката е мъжко пространство, е запазена само за мъжете.... По света имат основание за тези неща..Къде си тръгнал по света и у нас, Запада, английският език ....ако не знаеш тези неща!!!! ако общо взето не знаеш да държиш вилицата и ножа,да си избръснеш брадата и да ми се фъчкаш с бракми и агресия...И с пртенциите за власти, елити, привилегии, класи, новобогаташи... никой нищо да не прави...??? Юруш. Хайде научете още малко... кога са приети първите жени в Кембридж и в Оксфорд? какви спезиалности... )за годините няма да кажа, но става въпрос за медицински сестри и детегледачким в педагогигата не навлизам... защото това е друго общество... и съответно педагогиката има друго развитие.... Да Плагиатстваш Педагогика/терминология, която се е развила....в култура/системи, епохи вкл и връзки с Европа, континентална, за която нищо не знаеш. Бацали, нищо не знаеш...Даже не разбираш какво плагиатстваш!!!!
1
Плагиати на глупости, простоти
10.02.2018 07:06:00
0
0
Тезата за "различните гледни точки " ... е за хора, които могат да навляза, усвояват и работят и с една сложна мисъл. На тази основа... другото мнение е ценно, за да се допълнят двете.
Информацията по тема екология... най-чисто, без всякакви 4примеси" показва....,че се изгражда на противоречив принцип. по този начин тиражирана... пречи на хората да имат Екология. Коя организация, Партия (Хартия?) какво е направила за изясняване на тези въпроси? От Комунизма, като съставка по тези въпроси в общественото съзнание, системата на пропаганда... имаше библиотека/поредица "екология". Имаме 5,6-10 книжки. Както художествени, така и есета/разкази. Вместо такива Декларации... защо толкова години и какво е направено ....за изясняване кашата, изградена на противоречието по въпросите на Екологията? Втората точка... всеки солидно образован човек/експерт (защото има и такива, които не са солидно образовани... и с времето, лъжите, омразата, агресията стават манипулируеми) среща непрекъснато трудности, когато трябва да използва сложна мисъл, колкото и да се опростява..., когато е в контакт особено/най-лесно, опростено с хора с по-нисък образователен ценз! Не се схваща мисълта, даже не могат се закачат за мисълта... Знаейки тези ... постулати!... това се екслоатира/злонамерена употреба/спекулира от мас-медиите, фейсбук и т.н. Става "Юруш". дума от коя епоха.... Сигурно е от нашия език от турския... по същия начин, анти-кампании, анти-позиции турски... също са в тази линия. Когато си в Турция.... те посрещат много добре. и изниква друга дума..."хортувам". Говориш си ... като със стари познати, преоткриваш стари познати. Българи. Навлизайки в по-дълбоките нюанси на "хортувам" ... има смислова натовареност ...говориш си, тихо, кротко (не е лафиш си, "лаф-моабет" или както се пише) обаче има състояние на радост в обмяната на другия. Много са пъстри нещата ... и нека бъдем по-точни исправедливи. Който няма да схваща нещата, ще си измисля оправдания, простотия, простотии, ескалираш омраза... Така, не може да се работи, живее и тези фактори са съвсем ясни. Трябва да се действа срещу тях. Сложни и истински експертизи... и развитие на мисълта по даден проблем... никой не изнася във фейс-буук и т.н.
Излезли са книги - за Унгария... Написано е- 3 години преди в България да ни се изсипе... Демокрацията (пропагандата) .. в Унгария има мнотгопартийна система!!! Частната практика по услугите, градски дейности, култура... съществува. Проблемът с Управлението на Пропагандата. Не е одържавена, не е монополизирана. В България... тя просто е разрушена... Новата/Комунистическата е част, елемент, съставка.. от Системата на новата пропаганада.... кой повдига, работи по тези въпроси? кога ще се изяснят....Това води само до изключителна Престъпност!!!!!! Лъжа и т.н. Има и за другите бивши страни от блока..... нямам време сега. Също и новата "европейска риторика"... се употребява в естествения си език, разбиране и т.н. Можеш да четеш Български сайтове, с тази нова риторика.... 1 страница. И в тази страница ии две ... не можеш да извадиш 2 точки (три?)... планчето, по които е написано, изграден материала. Защо 29 години никой, нищо не работи? По Екологията ... е чисто противоречива информацията. За НПО-тата. Хем са по екологията. хем са престъпници, хем са агенти? Защо никой не търси отговорност по тези елементи..., които се натрупват??? Къде и за какво потъват бюджети? същото нещо с Пеевски и Прокопиев? Кампании, медиини и т.н Престъпления... изградени на взаимното изключване, носеща елементи на противоречие... подлежи на някаква санкция! не могат да се тиражират такива глупости...На корумпирана, спекулативна и т.н основа. Плагиати.... Процента на плагиатска информация/риторика/дебати???? Плагиати на самото конструиране на .... Залагаш противоречие, или неяснота и т.н... Аз съм вишикст, аз работя с много висока и сложна мисъл...А юристите .. не работят ли? а филолзите, езиковедите, философите и т.н... ???? Журналистите? кой как промива мозъци на журналистите... колко системи в крайна сметка не работят...Ще оставиме сюлю и пюлю да си ескалират и вихрят плиткоумните мисли и плагиатства със уж сложни концепции??? Европейската риторика... при своето навлизане в България е концепция, а не словосъчетание! Защо се тиражира.. когато не е усвоена, хармонизирана, популяризирана концепцията!
Книгата за Унгария е издадена/ на Унгарския културен институт в нашите/градски библиотеки. И за други страни също...
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки