Наши търговци продават онлайн на задокеански потребители


Наши търговци продават онлайн на задокеански потребители
07 Февруари 2018, Сряда


Вижте кои са най-популярните продукти, предлагани от България в платформата eBay


Началото на новата година е период за започване на нови начинания и това важи в пълна сила и за започването на онлайн бизнес, сочи проучване на водещата платформа за онлайн търговия eBay.

По нейни данни, най-популярните категории новорегистрирани бизнеси от България са в областта на електрониката, стоки за дома и градината, авточасти и аксесоари, мода и стоки с колекционерска стойност.

Към вече наличното разнообразие от продукти в eBay са добавени над 92 000 артикула, като най-популярните нови продукти, предлагани от България са: автомобилни гуми, тениски, якета и палта, рокли, блузи, картини, пуловери и т.н.

Много от новите търговци на платформата веднага започват да продават на международните пазари, като повечето от тях реализират стоката си дори сред презокеански потребители. Сред най-успешните от тях има такива, осъществили продажби в 59 чужди държави.

Ето съветите на eBay, предназначени за тези, които се интересуват да започнат онлайн бизнес:

Стартирайте: Регистрирайте се бързо, без предварителни абонаменти.

Направете първата си оферта: Обявите се публикуват лесно от компютър или мобилно устройство, като можете да продавате едновременно нови или употребявани стоки.

Продавайте повече:  Можете наведнъж да регистрирате стотици продукти за продажба с наддаване или с фиксирана цена.

Получете достъп до клиенти от различни пазари: с помощта на нов инструмент  ebaymag.com търговците могат да публикуват своите оферти не само на страницата ebay.com, но и на регионалните сайтове за Великобритания, Германия, Австралия, Канада, Италия, Испания и Франция, като цените ще се превалутират автоматично, както и ще се смени езика на описанието на стоката.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки