Джендър идеологоия в ход: Скандални комикси за деца възхваляват смяната на пола


Джендър идеологоия в ход: Скандални комикси за деца възхваляват смяната на пола
05 Февруари 2018, Понеделник


Целта е унищожаването на ценностната система на подрастващите, възмущават се родители

Автор: Десант

На българския книжен пазар продължава се разпространява "Енциклопедия в комикс", която директно възхвалява хомосексуализма, смяната на пола и съществуването на т.нар. "трети пол", сигнализират възмутени граждани. 

Въпреки огромната вълна от обществено недоволство, видно е, че пасквилът не е изтеглен от мрежата и продължава да се предлага. Скандалният комикс е маскиран като специализирана литература за деца, което въвежда в заблуждение родителите.



От обяснителната бележка на гърба на корицата става ясно, че изданието е в милионни тиражи, преведено е на няколко езика и се продава в цял свят. Не е нужно човек да бъде пристрастен, за да съзре целта на начинанието – унищожаването на ценностната система на подрастващите. 

Изпълнената с извратено съдържание книга показва анимирани деца, които водят диалози със себе си и собствените си родители, които фино натрапват "нормалността" на еднополовите отношения, смяната на пола и "третия пол".



Майка към детето си: "Когато двама души от един и същи пол се обичат, би следвало да уважаваме тяхното решение! Още повече, че в наши дни техният брой се увеличава неимоверно и вече не е нещо необикновено..."

Дете пита майка си: "Нали момичетата не могат да се превърнат в момчета и момчетата не могат да станат момичета..."

Отговорът на майката: "Не е точно така, когато пораснат и ако продължат да имат такова желание, могат да си направят операция за смяна на пола..." Изплашеното дете към майка си: "Ах, това въобще не мога да го разбера. Аз никога не бих искала да се превърна в момче..." Майката я успокоява: "Това е сложен въпрос. По-важното е, че трябва да уважаваме и травеститите..." Детето след успокояването: "Добре! Разбрах, че в никакъв случай не трябва да ги смятам за различни..." 



И без ратифицирането на Истанбулската конвенцията, насаждането на джендър идеологията очевидно е в ход. От всички българи зависи - ще позволим ли държава с над 1300 годишна история да бъде заличена от лобистите на еднополовите бракове, оплетени в мрежите на унищожителя на Европа - Джордж Сорос и неговите последователи - новите сектанти - "протестъри", "зелени", псевдолибералки и соросоиди, храненици на подсъдими олигарси и обвързани с хибридни политически формации.


В категории: Новини

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
Гошо Тарабата
29.05.2018 03:42:25
0
3
Ненормалното. Заклеймявайте "джендър" идеологията колкото искате, но трансвестити, транссексуални и хомосексуални е имало винаги, откск свят светува. И децата трябва да го знаят. Защото иначе като пораснат ще налитат да ги бият. С като се сдобият.т с власт ще ги избиват. В древността е било нормално да си хомосексуален. И от това нито е настъпило масово опедерадтяеане, нито се е свършило човечеството от липса на деца. С мъжете са носели туники, които са като днешните поли. Всички, в т.ч. хетеросексуалните. Ненормални тесногръди прости тикви. Това сте вие.
2
Мъжкаранът ЛОЙКО -тенесиз и
05.02.2018 20:38:56
1
1
Всемирный еврейский конгресс призвал запретить проведение в Болгарии «Лукова марша», сообщает израильское издание Israel Hayom.

В организации заявляют, что петицию против проведения марша подписало 175 000 человек со всего мира, как и 2000 болгарских евреев. Петиция призывает премьер-министра Бойко Борисова запретить проведение ежегодного марша в честь генерала Лукова, поддержавшего депортацию 11 343 евреев в лагеря смерти во время Второй мировой войны.

В этом году марш в Софии запланирован на 17 февраля.

Вице-президент Всемирного еврейского конгресса Роберт Зингер вручил петицию лично Бойко Борисову на встрече в выходные дни.

На встрече Роберт Зингер подчеркнул, что марш, который проводится в Софии ежегодно с 2003 года, не только против евреев, а и против всего болгарского народа и демократии.
1
????
05.02.2018 19:53:56
1
2
Не знам дали са глупости, или какво са и защо се стига до тука....
За 29 години- какво Западно има в България? Интернет, телефончета, 80% бракми...коли, Кал и Мръсотия, които ги наричат "прахови частици"..... Ако са "прахови частици на Запад" - не виждат ли че това е кал и мръсотия? Другата стратегическа линия - е нищо да не се прави като хората, хората само да се дразнят. Т.е. и (вкл.) По всички системи на Управлението на Услугите ( мас-медиите, полиция, съдопроизводство.... обслужване в магазини!)... е трупане, трупане Човекомразство! Кражби, Мутри, Баровск/Пичовска Комуникация, отвсякъде.... т.е "Механични Бухалки"...??? Това е, което 29 години се прави в България... наред с Лъжите отпреди.....
Не знам за какви ужаси става въпрос... защото има научни трудове на инженери, които разглеждат критериите, на които трябва да отговарят внасяните в България коли/МПС от преди 1944! За онова количество МПС!!!! Разбирате ли за какво става въпрос???? Може ли някой да проумее това поведение, каране, мръсотия, липсата на властите, пвкл политическа ? които да санкционират МПС-тата и Престъпността!!! Агресия,Злоба, Злоба и Злоба!!! Кой ще ми каже, че България е станала Западна страна??? Да видя нещо, което е "Западно"?
"протестъри", "зелени", псевдолибералки и соросоиди, храненици на подсъдими олигарси и обвързани с хибридни политически формации". Защо не сте се оправили до сега? Кой може да уважава, води диалог, развитие... с хора, които не иската да работят, не искат да си направят страната градинка... искат тези невъобразими данни, които ще заминат за Европа, разбира се...В България проблемът с колите и Западът е от 1989/1990 година... Аз го имам документирано!!! И по тези неща, никой нищо не прави 29 години..... Освен за това, че се изнесоха статистики 2016 или 2017 за това колко са стари и развалени колите/МПС-тата!!!
(и като говоря за баровци иза пичове... днес за първи път ми се случи Образован човек да прояви подобен Манталитет?) Няма кой да ви се хваща на Джендър Измишльотините! 29 години кали мръсотия....
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки