Царево излезе на протест заради агресивен ученик, набил учителка


Царево излезе на протест заради агресивен ученик, набил учителка
Снимка: Нова ТВ
29 Януари 2018, Понеделник


Петокласникът Николай Борисов е от ромски произход, посягал е и на децата в училището, оплакват се родители

Автор: Десант

Учители и родители на деца от СУ „Н. Й. Вапцаров“ в Царево се събраха на протест пред сградата на училището. Повод за тяхното недоволство е скандалният случай отпреди десетина дни, в който агресивен петокласник от ромски произход удари шамар на учителка в час по български език.

Преподавателката Калина Коева, която е пенсионер, е замествала свой колега за 4-5 дни. Тя сподели пред камерата на Нова телевизия, че с нищо не е предизвикала нападението.

„Детето се държеше недисциплинирано. Помолих го да напусне класната стая. Охраната го изведе. След малко се върна, удари ме и избяга. Предприех действия според правилника на училището. Не го познавам, защото замествах няколко дни. Обожавам своите ученици и едва ли бих си позволила да провокирам някого“, споделя учителката.

Класният ръководител Катя Панайотова пък каза, че петокласникът Николай Борисов е проблемно дете.

Той има 180 неоснователни отсъствия и почти ежедневни лоши прояви към  съучениците си и към колегите в час. Те се изразяват в побои, в психически тормоз, обиди, лошо отношение. Често съм викана в часове, за да му правя забележки и да въдворявам ред. Наложени са му три сериозни санкции, но промяна няма. С родителите му сме разговаряли многократно“, добавя Панайотова.

„Ние не протестираме, а искаме да работим спокойно. Нека учениците разберат, че работим за тях, а не против тях!“, каза друга учителка.

Дъщеря ми е тормозена, опипвана, обарвана. Той е агресивен“, каза майка на петокласничка.

Искаме децата ни да бъдат спокойни и да няма такива като него, които да ги притесняват“, добавя друга жена.

Искаме да се върне дисциплината, настояват родители. Междувременно стана ясно, че Педагогическият съвет е взел решение Николай Борисов да бъде изключен от училището.


В категории: Новини , Общини , Образование

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
реплика на цитата
30.01.2018 12:36:01
0
0
Петър Берон “Аз, както и всеки еднородец, не считам за мое отечество само Котел, но цела България” .
Точно така. В Онази.... България. Не тази Пост-инженеринговата.. на Престъпността, режисираната престъпност и режисиранта престъпна комуникация.
1
Последици
30.01.2018 12:29:42
0
0
Излизат такива новини и се поставят на коментарите/позицията на хората... но това е последица от Демокрацията на Джипа и Предходният Инженеринг, който просто е разрушил, съсипал, прекроил всичко ... в тази страна!Това се използва от задкулисието на всезнайковци...и нито 29 години коли/мпс нито нищо... Ще ни карат да носиме маски и да броим прахови частици, Ученикът... (и разбира се Търговийката). Аз съм от тези, дето са местени... по прекрояването на градовете. Семейство обаче с един родител... и имаше едно предаване на Волен Сидеров...с цензори за Нова година..., за да разбера за демографския инженеринг/структура. Малко си личи, като се пише... и винаги съм подавал само закона, за това, за което съм го подавала. Разбира се изключителни резултати... навсякъде. което и значи и правилни реакции! Разбира се със съзнанието за отговорностите, морала, закона, правото, последици и т.н. И това е до безкрайност. Т.е. ако не отстъпвам...няма как човек да си затвори очите и да отстъпва...Не подлежи на Преговори/пазарлък? С Користна Цел - да се промиват мозъците на всички други..., които ... са им слаби ангелите....Въобще хората - да ги сменят като носни кърпи...Карал 10 години..., страх го да си отвори устата за нормални неща....После изчезва. важното е да си баровец. и в ж.р. Кой тъп, кой полу, кой малко по-малко... ама "баровска"? Разбира се това е Първо - насилие!!!! Сред местените... много хора се противопоставят. Обаче ги цакат по другите начини. Защото са местените...Като някакви Лакмуси.... за развитето/промиването на Манталитетите.... .Каквото и да си защитил. Вместо да ги включат .... Ама, то е страх от тях... ни партии, ни нищо... дадоха гръб. Възпитан, по-невъзпитан... все пак... Манталитета в страната не може да се проявява от типа "баровска" наблюдаващите всезнайковци...Баровците трябва да си седнат на задниците... и както е навсякъде по света.... само и само Класиката... Вече тука идва образованието. Навсякъде няма да огрея... Прочита е изглежда и съвсем нормално ... взима абсолюстичен дух по отношение на Престъпността, във всичките и прояви и промити мозъци. които няма да ти се подлизуркват насам натам. а аз мога да си позволя да пиша както искам и сменя колкото си искам жанра. Може би и затова са местени тези хора... За пореден път, "баровския" тип комуникация ... трябва да изчезне от масовите комуникации и тип Манталитет в Обществото... от всички контактни точки... От касите на магазина .. до .... Очевидно, с престъпност никога не сме желали да бъдем в контакт! Ако има 200 човека, които не са в контакт с магазини, граждани и т.н. Но те със сигурност са престъпници. И много са ме искали... за уж най-различни каузи. Да, ама не. Защото... в една дълга поредица... и демографски структури, просто аз съм ваш работодател или събеседник. Не вие мой. и то явно, много чувствителен събеседник.... който те не са развили. А аз и много други хора общуваме (или общувахме) с културни хора, закон и т.н.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки