ОЛАФ проверява главата на зеления октопод у нас Тома Белев


ОЛАФ проверява главата на зеления октопод у нас Тома Белев
24 Януари 2018, Сряда


Службата за борба с евроизмамите е била сезирана за неправилно изразходвани средства, които идват от Евросъюза

Автор: Десант

Службата за борба с евроизмамите - ОЛАФ проверява проектите, спечелени от Тома Белев и компания. Това става, след като тя е била сезирана за неправилно изразходвани средства, които идват от Евросъюза. Новината съобщава пред агенция "Монитор" Емил Радев, европейски депутат от ЕНП/ГЕРБ.

"Има сигнали до ОЛАФ за неправомерно използвани европейски средства от неправителствени организации, които са "под знамето" точно на тези протести. Знаем, че милиони левове се изразходват за преброяване на птици, а няма обективни резултати. Знаем, че зелените организации получават огромно финансиране от ЕС, но понякога, за да успеят да докажат, че вършат нещо и да получат средства, се обжалват до дупка всякакви инвестиционни проекти. Понякога това спира с години развитието на даден регион", казва Радев.

"Премиерът Борисов даде много ясен отговор на представителката на Зелените в ЕП Ска Келер и гарантира, че на Пирин няма да се строи, че ще се спазва законодателството. Опитите да се прехвърли тази тема в сърцето на Европа и да се дискредитира България бяха неуспешни. Когато запознаваме европейските граждани с нашата история и постиженията ни, е добре да има повече положителни новини. От това има полза и икономиката ни", коментира още евродепутатът.


В категории: Новини , Разследвания

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
И този прочит го има, нали?
25.01.2018 08:38:55
0
0
Къде отиде статията за "ЕленаЙончева?
Пак го качвам, тука на "Белев". (И за еколгията - същата работа.)
И г-жа Цвета...от Парламента и г-н еди кой си....
мисълта ми е тези хора.... така както съм го казал.....Те какво си мислят....Че не мога да го извъртя по "Тяхната" ли? Ама не съм отишъл да го направя, защото е пълно безмислие и става/Е деструктивно?
Тези госпожи и господа... да не си мислят, евро, левове че нии не ги можеме тия работи. Озаптете се малко, да ви дойде малко мозъка в главата. Досега - какво доказвате? Че го нямате! Колкото го имате - организирайте се да правите нещо първо смислено. Първо си изяснете смисъла... А не амбиции, амбиции, амбиции! Парички? По шопски. Я не моим ги говорим ваште песни, тъй ли? Я ги виж ти! Мошеници, лъжци! Че като го объркали целия език... ама много сме ивропейци бе!!! Парички, постове... и глупости. (тука има и Информация...тука е Опасния момент... такива глупаци с абмиции и злоба) И този прочит го има, нали?
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки