Малолетните убийци на Красимир Куртев били от „определен етнос“


Малолетните убийци на Красимир Куртев били от „определен етнос“
Владимир Чавдаров Снимка: Нова ТВ
23 Януари 2018, Вторник


Това заяви окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров

Автор: Янко Крумов

Тинейджърите, които убиха по изключително жесток начин 53-годишния бездомник Красимир Куртев във Варна, не са криминално проявени и нямат предишни провинения. Това заяви окръжният прокурор Владимир Чавдаров в ефира на Нова тв.

Държавното обвинение ще иска постоянен арест за 14-годишния, пребил да смърт мъжът. Другият виновен обаче е на 13 години и не може да носи съдебна отговорност. Той е настанен в дом.

Прокурор Чавдаров изтъкна, че децата са от „определен етнос“, спазвайки измислената политкоректност и изкуствено насадена толерантност към циганския етнос.

"Голямото е в осми клас, а другото не е посещавало никога училище", обясни той.

Малолетните изверги от „определения етнос“ първо влезли в конфликт с бездомника на 17 януари, пред пункт за вторични суровини. На 20 януари тинейджърите намерили мъжа и го пребили. Впоследствие обаче решили, че това не е достатъчно и продължили с боя.

Мъжът издъхнал от тежка черепно-мозъчна травма.

Аутопсията показала, че клошарят бил със счупени ребра, причинили разкъсване на вътрешните му органи. Други двама малолетни, които били на мястото на убийството, снимали побоя над бездомника с телефоните си.

Бездомникът бил намерен от случаен минувач в безпомощно състояние в района на пазара до блок 20 в кв. "Владиславово".


В категории: Новини , Разследвания

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
?
23.01.2018 09:55:46
0
1
Престъпността, ясна в България.... Към всичките тези странности....С просяците.... просто ги пуснаха МВР да дразнят хората. Даже може и да не са български просяци. Пак каша...как попадат и се изоставят тези истински просяци... Прокуратура....Всички ... минаваме покрай тия просяци... Навлизаш в някой квартал, зона ... и хоп... просяци? хайде мнение тук, хайде мнение там....и ще си говориме непрекъснато. Затова, че някой непрекъснато те провокир.а... високо съзнателни и образовани хора. ще ги дразниме до последно. Идете на министри, кметства, министерства, НС там да просите...Мен никой не ме е питал за вашите проблеми. нито съм участвал по тези решения...
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки