Патриотите ще гласуват срещу вота на недоверие


Патриотите ще гласуват срещу вота на недоверие
17 Януари 2018, Сряда


Секретарят на ПГ на „Обединените патриоти"и заместник-председател на НФСБ Борис Ячев определи мотивите като „смехотворни"

Автор: Десант

Имаме предварително решение, че ще гласуваме срещу този вот на недоверие - по хиляди причини, най-малкото защото мотивите, които бяха внесени днес от Корнелия Нинова, са смехотворни. Това заяви пред журналисти в парламента секретарят на ПГ на "Обединените патриоти" Борис Ячев.

„БСП се люшка в продължение на месец и половина за тези мотиви. Имаше залитане към здравеопазване, към саниране - какво ли не. В крайна сметка се спряха на проблема с антикорупцията", коментира той.

По думите му, това доказва, че желанието за вота срещу кабинета "Борисов 3" е изцяло политически стремеж на Корнелия Нинова да си даде допълнително един час политическо говорене и да реши донякъде свои вътрешни проблеми, свързани с нейното укрепване като лидер.

Ячев е на мнение, че мотивите за този вот са съчинени в политическата канцелария на Кирил Добрев и Корнелия Нинова.

БСП упорито не иска да даде възможност на Антикорупционния закон да заработи. Ячев заподозря и че червените се притесняват от работата на антикорупционния орган.


В категории: Новини , Политика

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
Показателят Качество на Комуни
18.01.2018 08:06:55
0
0
Качеството на Комуникацията. Наколко материала/коментара имам по тези неща... Заключението се проявява в мъглата/агресията, тероризма в комуникацията, който се извършва.. И защо България сама се унищожава ... спрямо нещата, качеството на комуникацията при западняците? Нашето общество, страна, претърпяла толкова интервенции, "инженеринг"с Комунизма? ( Включително качеството на градската среда, като комуникация) Омраза, инженеринг, смесването на толкова разно-различно население.... като стратегия по Качеството на комуникацията... Проблемите, които това имаше при комунизма, девиациите при пост-комунизма. Отново, става въпрос за Качеството на комуникацията! Един анализ по този показател - и всякакви лъжи, мъгли изчезват. Този параметър/показател трябва да се постави официално, в неговото аналитично наблюдение/изследване/контекстове със западно-европейските партньори. "Фалшивите" новини .. е/са част от този въпрос. Комуникацията като емоционално-смислови връзки, смислово-емоционални (ако искате афективно-смислови връзки, вместо емоционални). Каква превенция бе заложена по тези страшни неща в тези страшни пост-общества? Колите, като Качество на Комуникацията....от водачи с липса на мозъчен материал. Това дирижарена на Качеството на Комуникацията по всички направления/канали. Не само мас-медиите....
2
Приятел на България
18.01.2018 05:17:43
0
0
А и Гърция е на път да изгуби "посредничеството" на американеца Нимец и да й бъде наложено да приеме че новото име на БЮРМ ще включи думата "Македония", тъкмо защото те са про-руски настроени, както и голяма част от вас и въпреки историческата истина че древната Македония беше гръцка.
1
Приятел на България
18.01.2018 05:10:27
0
0
Защо мислите че украинците са загубили процес с Румъния за определяне морска граница и териториални води между двете страни?
Защото румънците са про-Западен докато украинци по онова време още бяха про-руски настроени.

Да не забравите че Путин неотдавна силно ви шамарува (а и гърците ги шамарува) казвкайки че славянската писменост идва от "македонските земи", тоест от Велика БЮРМ, от т.н. "Егейска Македония".

Защо е Румъния про-западна страна? Защото се надява че ще може да открадне територии от Бг. и Украйна за да възстанови Велика Румъния, с подкрепа на големите западни държави, т.н. Велики Сили възползваяки се от това, че и 2-те са про-руски страни. Обаче Украйна отдавна не е русофилска а и България има про-западно правителство, дори и президентът Румен Радев е лоялен кън НАТО и ЕС. Разликата между България и Украйна е че много българи са русофили докато при украинците е обратно.

По въпроса за опитването на Румъния да краде част от териториалните води на България с цел да стане директен съсед на Турция за в бъдеще газопроводите и нефтопроводите да ви обикалят трябва да се каже че Румъния нелегално, неправилно е спечелила международния процес с Украйна за територилни черноморски води с "аргумента" че Змийският Остров не бил остров а скално образувание (защото нямал източници от природна вода) и не можел да служи за граница между тези 2 страни. По същата "логика" страната Сингапур, която също няма такива източници, би трябвало да бъде лишена от нейните териториални води а те да бъдат предоставени на нейните съседи.
Освен това, доколкото ми е известно, през 1940 г., когато Румъния беше принудена да ви върне Южна Добруджа, българските власти са направили редица малки отстъпки в полза на Румъния, например свободно пътуване на румънски граждани от новата (за 1940 г., иначе старата, преди 1913 г. съществувала) бг-румънска граница до Тутракан, нещо касаещо морския фар в Шабла и Калиакра и т.н. Не знам дали тези малки отстъпки наистина са били имплементирани в условие на започването на Втората Световна Война. Ако не, то можете сега да ги имплементирате.
По-подобрно за тази тема в книгата: Tratatul între România şi Bulgaria, semnat la Craiova la 7 septembrie 1940 : Trecut şi prezent, автор: Aurel Preda-Mătăsaru
https://lege5.ro/Gratuit/g42dknrx/tratatul-intre-romania-si-bulgaria-semnat-la-craiova-la-7-septembrie-1940-precum-si-anexele-sale&d=2017-04-28/3
http://www.rgnpress.ro/rgn_17/categorii/analize-interviuri/24643-2017-05-02-09-30-07.html?jjj=1515595901725
http://www.takepart.com/article/2015/11/05/singapores-solution-water-crisis
https://www.antena3.ro/actualitate/verdict-la-haga-romania-a-castigat-9-700-km-patrati-de-platou-continental-79-din-suprafata-disputata-63647.html
http://stiri.tvr.ro/litigiu-romano-bulgar-pentru-un-perimetru-strategic-de-17-kilometri-patrati--in-dreptul-cadrilaterului_817130.html#view
"Domnule Președinte,
Am onoarea a Vă comunica cele ce urmează:
Ținând seamă de dorința Guvernului Român, Guvernul Bulgar este hotărît să acorde înlesniri deosebite persoanelor ce călătoresc în automobile de turism pe șoseaua Turtucaia (Toutrakan) - Silistra, în privința trecerii și a formalităților vamale.
Comisiunea mixtă, prevăzută la articolul VI al Tratatului încheiat la Craiova între România și Bulgaria, va fi însărcinată cu elaborarea unui regulament cu privire la înlesnirile de mai sus, precum și la durata lor.
Vă rog să primiți, Domnule Președinte, încredințarea înaltei mele considerațiuni."
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки