Багер на бивш депутат от ДПС спука главния водопровод в Кърджали


Багер на бивш депутат от ДПС спука главния водопровод в Кърджали
Снимка: 24rodopi.com
16 Януари 2018, Вторник


Фирмата на Мустафа Ахмет в последните години има договор с общината да поддържа светофарните уредби в родопския град, които обаче често не работят в пиковите часове

Автор: Десант

Тези дни при изкопни работи в района на пасарелката в Кърджали багер спука тръбата на главния водопровод и остави за два дни без вода част от квартал „Възрожденци“ на родопския град.

24rodopi.com съобщи, позовавайки се на разкритията на местни общинари, че тежката строителна техника е на фирма на бившия депутат от ДПС Мустафа Ахмет.

При аварията изригна огромен гейзер, като спуканата тръба изхвърли на 15 метра височина хиляди кубици вода. Наложи се намеса на аварийната група на "ВиК", която до вчера работеше по отстраняване на аварията.

Инвеститорът на обекта в района на пасарелката - бившия депутат от ДПС Мустафа Ахмет, е известен и с това, че негова фирма е в договорни отношения с Община Кърджали в последните години за поддържане на светофарните уредби в града край Арда.

Кърджалийските медии неведнъж са писали, че един от най-големите проблеми в родопския град са именно неработещите светофари в пикови часове.


В категории: Новини , Разследвания

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки