Илиана Раева: „Цяла България иска втори лифт на Банско"


Илиана Раева: „Цяла България иска втори лифт на Банско"
09 Януари 2018, Вторник


„Зелените” категорично пречат на туризма в България, категорична бе пред БНТ именитата ни гимнастичка

Автор: Десант

Защо е такава драма този втори лифт? Това бе въпросът, който постави началото на дебат по БНТ между „зеления" активист Андрей Ковачев и Илиана Раева.

На твърденията на Ковачев, че държавата е рекитирана от "хората с опашките", видната ни гимнастичка възрази, „че тук не става въпрос за рекет, а за развитието на туризма!". 

„Застрояването с нови ски писти е с единствена цел да се надуе имотния балон. Тази концесия не може да инвестира нищо повече, защото ще наруши концесионалното законодателство на ЕС. Той вече няма право да прави нови инвестиции”, опита се да обясни Ковачев.

„От тук нататък аз няма да говоря на Андрей Ковачев, а ще се обърна към зрителите. Ще говоря с интересни факти. Ето какво казва един френски депутат през 2006 г.: „Бързото развитие на зимните курорти в България е заплаха към френските курорти и техните чуждестранни туристи”.

Тук става въпрос за едни страхотни интереси... Вчера попаднах на интервю на швейцарски експерт на световно ниво, който казва, че не разбира защо „Зелените” не позволяват застрояването на курорти, при положение, че има огромен процент в планините, който е годен за ски туризъм. „Зелените” категорично пречат на туризма в България" - категорична бе именитата ни шампионка.

Останал без аргументи, Ковачев се опита подло да атакува Раева, като я захапа за средствата в спорта. Но тя му отвърна, че там всичко е прозрачно и ясно. „Спрете да ме заплашвате, явно обслужвате чужди интереси. Цяла България иска втори лифт на Банско”, обобщи гимнастичката.

Смутеният Ковачев така и не можа да отговори на въпроса й колко милиони е спечелил от проекти свързани с броене на скакалци и комари.


В категории: Новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Колев
10.01.2018 16:03:01
1
0
Този Андрей Ковачев от "Зелените" е нагъл лъжец и комплексар!
1
Иво
09.01.2018 11:46:19
2
0
Много е права Раева...Всеки, който е имал допир до спорта и милее за него разсъждава в тази насока...
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки