Нов обрат: Има заподозрян за касапницата в Нови Искър, издирват го с хеликоптер


Нов обрат: Има заподозрян за касапницата в Нови Искър, издирват го с хеликоптер
04 Януари 2018, Четвъртък


Предполагаемият убиец имал връзка с Кети, лежал в затвора за сексуални престъпления. Казва се Росен Ангелов и е на възраст около 50 години

Автор: Десант

Близък на Кети Кюхова е предполагаемият убиец на шестимата души в Нови Искър. Името му е Росен, на около 50 години, лежал е в затвора за изнасилване, блудство и други сексуални престъпления, пише "24 часа".

Издирват го в гората край село Луково, община Своге.
Масираната полицейска акция близо до Нови Искър в село Луково започна тази сутрин, съобщи Bulgaria ON AIR.

Убийствата са извършени в нощта на 31 декември срещу 1 януари, а на 2 януари е подаден сигналът за убийството на петимата души в Нови Искър.

По-късно в кладенец в гората край Нови Искър намериха и шестата жертва - Кети Кюхова.

Освен в село Луково акция има и в гората над нови Искър. Там полицаи с металотърсачи претърсват като най- вероятно служителите на МВР издирват гилзи от оръжието, с което беше застреляно шестчленно семейство в новогодишната нощ. Все още няма яснота за основната версия за убийството. Не е открито и оръжието на престъплението.

И шестте жертви са застреляни с по няколко куршума, обясни на брифинг снощи директорът на Националната следствена служба Борислав Сарафов.

Той допълни, че версията за убийство и последвало самоубийство на някой от членовете на семейството вече не е на дневен ред.

Не е ясно към този момент дали използваното оръжие е едно или няколко. Експертизите продължават, обясни главният секретар на МВР комисар Младен Маринов. Той посочи, че вече се работи и по версията, че е възможно мотивът за жестокото престъпление да е свързан с дейността на Неделчо Юнаков - един от убитите в къщата в Нови Искър.

Междувременно в издирването на заподозрения за шесторноно убийство се включи и хеликоптер, който от час кръжи в района на село Луково, близо до Нови Искър.


В категории: Новини , Разследвания

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки