По телефона Бойко Борисов и сръбският президент Александър Вучич си пожелаха просперитет за Западните Балкани


По телефона Бойко Борисов и сръбският президент Александър Вучич си пожелаха просперитет за Западните Балкани
Снимка: Novini.bg
31 Декември 2017, Неделя


Двамата се поздравиха за успешната и конструктивна съвместна работа през изминаващата 2017 г.

Автор: Десант

Премиерът Бойко Борисов и сръбският президент Александър Вучич се поздравиха за успешната и конструктивна съвместна работа през изминаващата 2017 г., съобщиха от правителствения пресцентър.

В телефонен разговор двамата са били единодушни, че през последната година активният двустранен диалог допринесе за изключително важни стъпки за евроинтеграцията на държавите от Западните Балкани. Борисов и Вучич си пожелаха още повече успехи за просперитета на страните от региона през 2018 г.

Александър Вучич заяви, че лично ще участва в Срещата на върха в София, инициирана от Бойко Борисов на 17 май в София по време на българското председателство на Съвета на ЕС.


В категории: Политика

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
за Сърбия и сърбите
01.01.2018 20:53:09
0
0
Комай половината е Западна България и какви западни покрайнини те гонят пък теб? Белград до 1868 г. си е бил повече български, отколкото сръбски! Макар и османски по това време, т.е. многонародностен.
2
Приятел на България
31.12.2017 22:18:22
0
0
Вече има прецедент: Словения си е спечелила територии от Хърватия при положение че и двете са съ-членки в ЕС. Така че България, които има много по-угодно положение като член от ЕС би могла да наложи вето към Сърбия ако тази страна не ви върне Западните Покрайнини.
1
Приятел на България
31.12.2017 22:08:43
0
0
Сърбия си има и ще остане притежател на Западните Покрайнини, така че на сърбите им е удобно да говорят за помирение с България (не и за помирение с Косово и Албания). Не изоставете откраднатите от Сърбия български територии, Западните Покрайнини и Поморавието! Искате ли да бъдете народ, съставен от предатели, каквото са например румънците които не въобще не искат да се грижат за румънците в Сърбия??? Румънците не искат да бъдат напълно обкръжени от народи врагове, каквито са унгарците, българите и украинците, така че изключително много се страхуват от Сърбия, както България се страхува от Турция. Но България няма защо да се страхува от Сърбия.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки