Перверзният учител от Казанлък остава зад решетките за постоянно


Перверзният учител от Казанлък остава зад решетките за постоянно
22 Декември 2017, Петък


Съдът уважи искането на прокуратурата на 66-годишия мъж, обвинен в блудство с 13-годишно момиче, да му бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение

Автор: Янко Крумов

Съдът в Казанлък уважи искането на районната прокуратура и определи мярка за неотклонение „задържане под стража" спрямо 66-годишният учител С. Г.. Както вече стана ясно, той е обвинен в блудство с 13-годишно момиче.

Припомняме, че до момента са извършени разпити на свидетели пред съдия и в присъствието на инспектор от Детска педагогическа стая. Изготвена е техническа експертиза, приобщени са писмени и веществени доказателства по случая.

На днешното заседание магистратите приеха, че се касае за висока степен на обществена опасност на деянието и на извършителя му, който е извършил престъплението, възползвайки се от положението на надзор спрямо малолетното лице.

Съдът взе предвид аргументите на представителя на Районна прокуратура-Казанлък за законосъобразност за взетата мярка за неотклонение, за да се осуети възможност за въздействие от страна на обвиняемия спрямо пострадалата и свидетели на престъплението.

Определението на Районен съд - Казанлък подлежи на обжалване пред Окръжен съд-Стара Загора.


В категории: Новини , Разследвания

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки