Командирът на минен ловец „Цибър” стана морски офицер на годината


Командирът на минен ловец „Цибър” стана морски офицер на годината
Снимка: ВМС
21 Декември 2017, Четвъртък


Вижте при кого отидоха отличията за най-добър корабен екипаж, старшина, матрос и цивилен служител от ВМС

Автор: Десант

Днес в Щаба на Военноморските сили бяха връчени традиционните годишни награди на редакцията на националното морско списание „Клуб Океан”. Отличията се дават за най-добър корабен екипаж, офицер, старшина, матрос и цивилен служител от ВМС.

За екипаж на годината бе обявен този на базов миночистач „Шквал” с командир капитан ІІІ ранг Йордан Йорданов от състава на в.ф.18360-Бургас.

Офицер на годината стана капитан ІІІ ранг Лъчезар Иванов, командир на минен ловец „Цибър” от състава на в.ф. 18360-Варна. А старшина на годината е офицерски кандидат Андрей Петров Петров, командир на моторен катер 221 от състава на в.ф. 54970-Варна.

Старши матросът 2-ри клас Иван Колев Петков, турбинист в електромеханична бойна част на фрегата „Дръзки” от в.ф. 22480-Бургас, бе отличен със званието матрос на годината.

Цивилен служител на годината е Кремена Николаева Койчева, старши експерт в отдел „Планиране, развитие и бюджетиране на ВМС” в Щаба на Военноморските сили.

Наградите бяха връчени от отговорният редактор на списанието за Варна капитан І ранг о.з. Валентин Димитров, в присъствието на командването на ВМС, военнослужещи, цивилни служители и представители на медиите.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
РИК - ст. матрос от запаса
22.12.2017 13:25:01
0
0
Честито на всички и да почерпят!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки