Славчо Атанасов: И Борисов, и Валери Симеонов имат силни характери, проблемите ще бъда преодолени


Славчо Атанасов: И Борисов, и Валери Симеонов имат силни характери, проблемите ще бъда преодолени
18 Декември 2017, Понеделник


Не всичко в една коалиция върви гладко, понякога приоритетите се разминават, но коалицията ще се запази в името на държавата, каза депутатът от НФСБ

Автор: Десант

И Бойко Борисов, и Валери Симеонов са със силни характери. Лидери са, а в една коалиция не всичко върви гладко, защото понякога приоритетите се разминават. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ депутатът от НФСБ Славчо Атанасов. Според него коалицията ще се запази в името на държавата. Не можем да си позволим раздор по време на европредседателството, добави той.

„Тъй като и двамата са разумни мъже, ще стане така, че проблемите ще бъдат преодолени. Никой няма да иска предсрочни избори когато ще председателстваме ЕС. Вотът на 17 януари няма да мине, коментира бившият кмет на Пловдив.

Втори лифт на Банско категорично трябва да има. За 10 години не е построен нито един нов за развитието на зимния туризъм. В Европа през това време се изградиха 1900“, каза още той.

Депутатът говори и за законодателните промени, с които се цели да се спре агресията в училище. Сред тях са задължителната медиация и споделените родителски права, каза той.

През 2014 г. са регистрирани 3268 случая на агресия в училище, докато през 2016 г. случаите са 7017, отчете Атанасов.

Има много причини за това, но една от тях е липсата на внимание от страна на държавата, коментира депутатът. Той посочи, че децата копират модели, а в началото на 90-те „момченцата копираха модела на мутрите, а момиченцата  – на твърдата чалга и силиконовите красавици“.

Днес тези хора отглеждат своите деца и виждаме резултатите.

Промените, които се предвиждат, са семейства, решили да се разделят, задължително да минават през медиатор. Освен това да се заложи на споделено упражняване на родителските права, защото когато детето остане само с единия родител, той много често го настройва срещу другия и тези деца вече са в риск, каза още депутатът.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки