Двойният стандарт на БСП – докато яха протести, лобира за водни проекти


Двойният стандарт на БСП – докато яха протести, лобира за водни проекти
vestnikstroitel.bg
15 Декември 2017, Петък


Министър Николай Нанков призова Корнелия Нинова да си озапти депутатите

Автор: Десант

Слушам протестиращите да коментират, че видите ли човек от борсата или пенсионерка с 200 лева пенсия, плаща 30 кубика вода. Кажете ми кой харчи толкова вода. Средното потребление на човек в домакинството е 4 кубика. Нека си говори с цифри. Това заяви регионалният министър Николай Нанков по повод протеста на БСП пред КЕВР, цитиран от агенция „Фокус“. 

Министърът на регионалното развитие  изрази учудването си от протеста на червените пред КЕВР. Изненадан съм от думите на Нинова, че са дадени 700 милиона лева за толсистеми и пътни проекти, а няма за лекарства, коментира още Нанков. 

Той заяви, че повече от 50 процента от въпросите, които му се задават от БСП по време на парламентарния контрол, са свързани с изграждане на нови пътища и водни проекти. 

"Същите тези, които протестират направиха върволица пред кабинета ми са лобират за водни и пътни проекти. Иначе после казват, че асфалта не се яде. Точно те да говорят и да ходят да протестират е лицемерие", заяви министърът.

Александър Ненков от ГЕРБ запита, как така председател на една партия, която говори за разделение на властите отива да протестира. 

Шефът на комисията по енергийно и водно регулиране Валентин Николов пък се интересува, как така общинските съветници на БСП са дали своя глас за увеличението на водата.

"Няма как това решение да стигне до КЕВР, ако не се приема единодушно от общините с гласовете на общинските съветници", заяви Николов.

Министър Нанков призова Корнелия Нинова да си озапти депутатите, които висят пред кабинета му и искат водни поректи. "От къде да се вземат тези пари, когато искат водни проекти. Ако не по този начин, от къде да се вземат пари, от пенсиите ли", запита Нанков.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки