Свлачище затруднява движението по пътя Смолян - Средногорци


Свлачище затруднява движението по пътя Смолян - Средногорци
Снимка: smolyaninfo.com
11 Декември 2017, Понеделник


Движението по пътя с. Арда - с. Горна Арда също остава ограничено за МПС с тегло над 10 т поради пропадане и стеснение на една от пътните ленти, като се регулира с пътни знаци

Автор: Десант

Свлачище затруднява движението по пътя Смолян – Средногорци, при разклона за село Тикале, съобщиха от Областно пътно управление – Смолян, цитирани от агенция "Фокус". Движението там се осъществява в едното платно, като участъкът е обозначен с пътни знаци. Разчистването на скалните отломки ще продължи и през днешния ден.

В областта движението се осъществява при зимни условия. Пътните настилки са мокри, засланени и заскрежени, но опесъчени и осолени. Времето е слънчево и ясно, а температурата на въздуха е в интервала от минус 7 до 3 градуса.

Движението по пътя с. Арда - с. Горна Арда остава ограничено за МПС с тегло над 10 т поради пропадане и стеснение на една от пътните ленти, като се регулира с пътни знаци.

Заради пропадане на каменна подпорна, движението между селата Кошница и Могилица се осъществява в едната лента. Мястото е обозначено с пътни знаци.

През нощта не са получавани сигнали инциденти по републиканските пътища в областта. По всички републикански пътища остава повишена опасността от падащи камъни.




В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки