Талантливи деца от цяла България ще се изявят на сцената на бургаската опера


Талантливи деца от цяла България ще се изявят на сцената на бургаската опера
04 Декември 2017, Понеделник


Основен организатор на събитието е на Татяна Ефимкина. Тя е петкратна шампионка на България по спортни танци, представила страната ни на световни и европейски първенства

Автор: Силвия Горанова

Гала вечер с участието на изпълнители, изявяващи се в сферата на различни изкуства, ще се проведе на 8 декември в бургаската Опера. "Български фестивал на таланти" е социален проект, имащ за цел да даде платформа на хора във всяка възраст, които желаят да развиват, но и да показват своите умения в областта на танц и хореография, музика, изобразително изкуство, литература и много други.

Основен организатор на събитието е на Татяна Ефимкина. Тя е петкратна шампионка на България по спортни танци, представила страната ни на световни и европейски първенства, a названието на предстоящата гала "Алиса кани приятели" идва от световното първенство по спортни танци в Ченгду, Китай, където Татяна и нейният партньор представиха България с шоу танц "Алиса и Шапкаря", заемайки 10-то място .

Сега тя работи предимно с деца и споделя, че те са нейното вдъхновение. Татяна отново ще влезе в образа на Алиса и също ще се представи пред публиката на 8 декември.

Много детски школи и индивидуални изпълнители ще участват в шоу спектакъла. Под светлините на прожекторите ще излязат хора от различни възрасти, всеки готов да поднесе частица от себе си и своето изкуство.

Сред специалните гости е Красимир Марчев - провокативният визуален артист и ръководител на школата за актьорско майсторство за младежи "Драма студио". Заедно с талантливите си ученици той ще представи свой проект, в който участват още изпълнителките Нина Вангелова и Petya Pearl.

На сцената ще излязат двама впечатляващи млади артисти. Това са Артьом Анатолиевич - ARTi, участник в миналогодишния сезон на Х-фактор, който продължава своята кариера и съвсем наскоро промотира най-новата си песен с интригуващото заглавие "Инста кифла", както и талантливият Теодор Койчинов - финалист в първи сезон на риалити шоуто Music Idol, водещ на Radio Fresh и смаял българската публика с рок концерта "Шоуто продължава" - Queen Tribute.

Друг специален гост ще бъде Константин Събев от Бургас, който ще се представи с cosplay шоу. Константин има спечелени 6 първи места в България, класиран е като резерва от международно жури като представител на България на Cosplay world masters, който се провежда всяка година в Португалия.

Водещ на гала вечерта "Алиса кани приятели" ще бъде известният бургаският моден дизайнер Йордан Бъчваров. Дизайнът на рекламните материали е дело на графичния дизайнер Светослав Станков.

Билети могат да се закупят от касата на Опера-Бургас. 


В категории: Новини , Културен Десант

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки