Борис Ячев: ДПС не са конструктивна опозиция


Борис Ячев:  ДПС не са конструктивна опозиция
29 Ноември 2017, Сряда


Депутатът от НФСБ  в групата на „Обединени патриоти" окачестви декларацията срещу факелното шествие за годишнината от Ньойския договор, като акт на реваншизъм и липса на историческа памет 

Автор: Десант

„Мустафа Карадайъ се произнася неподготвен – при положение, че става дума за един толкова позорен акт от българската история, какъвто е Ньойския договор. Видно е, че не е историк, но преди да говори, трябваше малко от малко да се запознае. Всичко друго говори за липсата на историческа култура и историческа памет“.

Това заяви депутатът от НФСБ  в групата на „Обединени патриоти" Борис Ячев по повод декларацията на ДПС, направена днес в Парламента, с която от Движението настояха президентът и правителството да се били разграничили от „антидържавните прояви на националистите и опитите им да прекрояват границите“, визирайки факелното шествие, с което бе отбелязана годишнината от подписването на Ньойския договор. 

По думите на Борис Ячев, с днешния си акт ДПС са доказали, че търсят всяка една възможност – колкото незначителна или изкривена да е тя, да критикуват „Обединените патриоти" и да поставят под съмнение факта, че те са стабилизиращ фактор за управлението.

„С подобни актове на реваншизъм и дребнотемие, на изсмукване  на проблеми от пръстите и опити за дискредитиране на всяка цена показват, че ДПС не са конструктивна опозиция, а преследват единствено неистовото си желание за изваждане на патриотите от властта, за да влязат те. Боли ги, много ги боли, че ние провеждаме последователна политика ДПС веднъж завинаги да бъде свалено от политическата сцена“, посочи Борис Ячев.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки